Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Megjöttek az új iPhone-ok, de a drágább modellekre várni kell
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sixpak
veterán
válasz
Trailblazer #2 üzenetére
Így van, ezt olvastam nemrég...már nem tudom hol, talán Steve a Nexusról...
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Skynet258
veterán
Jó ideje én is egy fehér Galahad-et nyúzokcsak nem a gyári ventikkel hanem AL120-asokkal. Szép, halk, én elégedett vagyok vele.
Mondjuk ez a kijelzős sztori engem személy szerint nem hozott lázba, de az RGB után most ezt nyomják...
-
Exelsior
senior tag
Alam, is a, Fejér 360mm van és hibátlan lasaan 2 éve talán.
Samsung galaxy fold 4 12/256 gb ,Samsung Odyssey G9,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,Ryzen 3600, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,GeForce-RTX-3080-GAMING-TRIO-PLUS-12G-LHR/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
fecke78
senior tag
Nálam 2 év gari idő alatt meghalt , visszadták az árát . Hanyatló nyugatról volt...
-
RafaelEKH
tag
Galahad II Trinity Performance-et szivesen elfogadnám, de gondolom olyan ára lesz, hogy annyit meg nem fog érni.
-
zetor2000
senior tag
válasz
RafaelEKH #11 üzenetére
Rendeld meg kintről... mire ideér, lehet, átvergődik a vámáfán, és amcsi nettó áron vetted.
Ha nem sikerül az akció, elmondhatod, hogy megpróbáltad. Árban ugyanott leszel, talán a kisker-nagykeer haszonnal beljebb.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég legfrissebb szériája egészen ízléses lett, és az LCD-vel felturbózott típus újszerű szolgáltatást biztosít.
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest