Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
HolloW
senior tag
Na megnéztem magamnak eme gammát és nekem inkább pozitív a véleményem, mint negatív. Mivel egy konzolról átportált gammáról van szó ezért a grafika hagy kivánni valót maga után, de soha nem az elsődleges a kinézet. Az irányítással volt egyedül gondom az elején aztán belejöttem
. Nehézségi fokozatok azt hiszem, hogy csak abban külöböznek egymástól, hogy a monsztákba több golyó kell
.
A története elég érdekes, van egy orosz hajó a tengeren és megszakad velük a kapcsolat, emiatt kommandósokat küldenek a hajóra, hogy megnézzék van-e valami gubanc... HÁT persze, hogy van![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Mikor odaérnek a katonák, jó pár orosz tengerész holttestét megtalálják. Ezután persze meghal az összes odavezényelt katona és egy újabb, jobban felfegyverzett osztagot küldenek, hogy megnézzék mizujs : ))) sors fintora, megint meghal majdnem az összes krapek, és akik nem haltak meg azok közül irányítunk mi egyet ( jól felfegyverzett zsoldos révén van nála egy pisztoly
) amivel easy fokozaton elég egyszerűen max 2 golyóval leterít bármit ( ez betudható annak, hogy az elején vagyok meg, hogy easy
)
Ha végig vittem, majd még írok
Lö páá
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Nehézségi fokozatok azt hiszem, hogy csak abban külöböznek egymástól, hogy a monsztákba több golyó kell
.
)