Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HolloW

senior tag

Na megnéztem magamnak eme gammát és nekem inkább pozitív a véleményem, mint negatív. Mivel egy konzolról átportált gammáról van szó ezért a grafika hagy kivánni valót maga után, de soha nem az elsődleges a kinézet. Az irányítással volt egyedül gondom az elején aztán belejöttem ;]. Nehézségi fokozatok azt hiszem, hogy csak abban külöböznek egymástól, hogy a monsztákba több golyó kell :DDD.

A története elég érdekes, van egy orosz hajó a tengeren és megszakad velük a kapcsolat, emiatt kommandósokat küldenek a hajóra, hogy megnézzék van-e valami gubanc... HÁT persze, hogy van ;];];]. Mikor odaérnek a katonák, jó pár orosz tengerész holttestét megtalálják. Ezután persze meghal az összes odavezényelt katona és egy újabb, jobban felfegyverzett osztagot küldenek, hogy megnézzék mizujs : ))) sors fintora, megint meghal majdnem az összes krapek, és akik nem haltak meg azok közül irányítunk mi egyet ( jól felfegyverzett zsoldos révén van nála egy pisztoly [kép] ) amivel easy fokozaton elég egyszerűen max 2 golyóval leterít bármit ( ez betudható annak, hogy az elején vagyok meg, hogy easy :) )

Ha végig vittem, majd még írok

Lö páá

Új hozzászólás Aktív témák