Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
1280x960 16:9,vagy 1280x720,nem tudom

toki87: Nem feltétlenül a pont versenynek kell izgalmasnak lennie
Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Online meg nem fogom tolni,egyrészt azért,mert ahhoz kellene a tokos változat,másrészt azért,mert lökdösnek össze vissza,hülyén védekeznek,rosszul fékeznek ki egy előzést... Mondjuk utóbbin már csak röhögni szoktam
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.
Új hozzászólás Aktív témák

- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Speciel ebben a versenyben az + volt,hogy Hamiltonnal oda vissza előzgettük egymást a 12-13-14-15-ös kanyarban.Az hatalmas volt.Azt hiszem,még Mercedessel is lesznek izgalmak.Ki tudja.Már 4 éve tolom a játékot,szóval elég sokat tudok már róla.Jó lenne most ugyan olyan bénának lenni,mint anno 
Szóval ezért.De alapból nem vagyok híve a multinak.