Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Szerintem ezekkel a patchekkel csak el rontották a játékot.Még szerencse,hogy nekem nem Steames
.Jó így patch nélkül bill.-el.A gumik persze kopnak,de hát ennek érdekében max. annyit tudok csinálni,hogy veszek egy normális kormányt,amire nincs pénzem,vagy ki veszem a Skodából a kormányt,és valahogy működésre bírom gépen
Mondjuk azt nem gondoltam volna,hogy fogok a játékba valaha is nyerni,de idén már sikerült 3x-or is (Monacóban,Kanadában,és Olaszban),szóval még inkább örülök ennek.A gumi kopásba meg bele sz*rok 
Új hozzászólás Aktív témák

- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Formula-1
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Jó így patch nélkül bill.-el.A gumik persze kopnak,de hát ennek érdekében max. annyit tudok csinálni,hogy veszek egy normális kormányt,amire nincs pénzem,vagy ki veszem a Skodából a kormányt,és valahogy működésre bírom gépen
Mondjuk azt nem gondoltam volna,hogy fogok a játékba valaha is nyerni,de idén már sikerült 3x-or is (Monacóban,Kanadában,és Olaszban),szóval még inkább örülök ennek.A gumi kopásba meg bele sz*rok