Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
barcalaci84
üzenetére
Szerintem ezekkel a patchekkel csak el rontották a játékot.Még szerencse,hogy nekem nem Steames
.Jó így patch nélkül bill.-el.A gumik persze kopnak,de hát ennek érdekében max. annyit tudok csinálni,hogy veszek egy normális kormányt,amire nincs pénzem,vagy ki veszem a Skodából a kormányt,és valahogy működésre bírom gépen
Mondjuk azt nem gondoltam volna,hogy fogok a játékba valaha is nyerni,de idén már sikerült 3x-or is (Monacóban,Kanadában,és Olaszban),szóval még inkább örülök ennek.A gumi kopásba meg bele sz*rok 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Jó így patch nélkül bill.-el.A gumik persze kopnak,de hát ennek érdekében max. annyit tudok csinálni,hogy veszek egy normális kormányt,amire nincs pénzem,vagy ki veszem a Skodából a kormányt,és valahogy működésre bírom gépen
Mondjuk azt nem gondoltam volna,hogy fogok a játékba valaha is nyerni,de idén már sikerült 3x-or is (Monacóban,Kanadában,és Olaszban),szóval még inkább örülök ennek.A gumi kopásba meg bele sz*rok