Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
Hát én a billentyűzetről irányításról csak rosszakat tudnék mondani. Nem a játék hibája, de ilyen jellegű autókat bináris irányítóeszközzel nem lehet jól, hatékonyan irányítani, vagy lehet, hogy csak én nem tudom jól konfigolni?
A kezdő feladatok közül a monzai "érjünk be pontszerző helyre egy rosszul sikerült kerékcsere után" címűt próbálgatom. A pályán két nagy sebességű kanyar is van (Curva Grande, Parabolica), ezekben billentyűkkel hatékonyan átjutni lehetetlen, vagy csak én nem tudok állandó kormányállást tartani billentyűkkel. Anélkül pedig állandóan kormányozgatni kell az íven tartáshoz, ami hallható lassulást (azaz fordulatszámesést) okoz. Nem beszélve arról, hogy korrigálni is lehetetlen jelentős időveszteség nélkül.
Örömmel venném, ha lenne mód ezen hibák kiküszöbölésére, mert ugyan van kormányom, de egyrészt nincs módom felszerelni, másrészt olyan régi (Logitech Wingman FF), hogy nincs rendes Windows 7-es drivere sem.
Korábban rengeteg kört vezettem pl. a GP4-ben ezzel a kormánnyal, azelőtt sima analóg Thrustmaster kormánnyal is, még előtte billentyűzetről is, nagyjából képben vagyok, mit, mivel, hogy lehet irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- VR topik
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Commodore 64
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG /4K,Dual Mode 240Hz/480Hz,TrueBlack Glossy/ új,bontatlan Ipon gar!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs