- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Ne töröld le ... nekem ez legalább két hét volt, napi 2-3 óra játékkal úgy, hogy csak ezt próbáltam ... hidd el, én is untam már, de most már csakazért is meg akartam csinálni, nem igaz, hogy másnak sikerül, nekem meg nem ... csak idő kérdése ... mondjuk, most már a végére annyira képbe kerültem, hogy tudtam, pl. ha az első kör végére legalább nem közelítem meg a 8.-9. helyezett párost, akkor ESC, és verseny újraindítása, mert esély nincs, hogy utolérjem. Sokszor volt, hogy az utolsó kanyarban értem el, de onnan már esélytelen volt megnyerni ... na az idegesítő volt rendesen

1:47:1xx ??????

Nekem TT - ben 1:51:1xx a rekord ... igaz az még régebben volt, lehet ha ma próbálnám meg, akkor jobb lenne ... akkor viszont nem értem, hogy miért nem megy neked ?
Ha TT - ben 4 mp - cel gyorsabb vagy ... oké, itt nem lehet állítani semmit, a rich - en kívül
Ne add fel, próbálgasd, meg esetleg nézz videókat róla, én is onnan jegyeztem meg, hogy kb. mennyivel megy néhány kanyarban , melyik sebességi fokozatban ... ezeket felírtam, memorizáltam + 2 hétig csak ezt toltam ...
Egyszóval nagyon komolyan rákészültem

Tényleg, egy kérdés, ha a Button kihívást megcsinálom aranyra, akkor megadja a bronz, ezüstöt is, vagy meg kell csinálni mind a 3 -at ?

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen notebookot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Friss előzetes érkezett az új Mortal Kombat II filmhez
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- OLED monitor topic
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Latitude 7440 27% 14" QHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe magyar vbille ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 48 " LG OLED AI B5 4K Smart TV garanciával
- MT Micron 16GB DDR5 5600 1Rx8 PC5-5600B-SA0-1110-XT laptop SODIMM RAM
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- 179 - 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest