Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Sztem azt a trükköt vetették be, hogy ők kemény keveréken mentek, hogy ha elered az eső, akkor csak egyszer kelljen kimenni és ne kétszer, mint neked. Így ők egy box-al letudták a menetet, vagy valaki megpróbálhatott végigmenni a keményen is.
A "keménnyel indulok, ha van esély esőre" taktikán én is elgondolkoztam kicsit, de szvsz 20%-os futamoknál nem éri meg. Vegyünk egy pl-t: Spa 9 kör. Lággyal 3 kört tudok elmenni, persze többet is (ha elkezd esni az eső és húzni akarom), de narancs színnel én már kiállok. Na ha ezután 4-5. körben elkezd esni az eső, az a 9. körig nem fogja annyira eláztatni a pályát, hogy a keménnyel indulók eső gumival beérjenek. Persze ez függ az eső intenzitásától is, de arra nagyon figyelj, hogy nem kell kimenni rögtön, amikor esőt látsz.
Tegnap pont spaban volt egy ilyen esetem. Kb 4 kört mentem esőben és nem tudott rajtam hozni az esős srác.
A lényeg, hogy bejöhet a keménnyel induló strat. is, de annak kisebb a valószínűsége. A másik pedig az, hogy ha lággyal indulsz és első vagy akkor illik jó kis előnyt kiautózni a keménnyel szemben, mert van kül közöttük, főleg teli tankkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- Alienware 3423DWF QD-Oled! Csere 32,42!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest