Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
A GRID-ben már megszoktam, hogy párszor lecsítereznek, de hogy már az F1-ben is???!!! Történt ugyanis, hogy krsjoker szerójára beléptem (aki multizik, az ismerheti a nevét, sokszor csinál szerót, elég magas rangú). Valencia volt, és mint később kiderült a gumi és benya szimuláció ki volt kapcsolva. Nem nagyon szeretem ha offon vannak, de annyira nehéz szerót találni, hogy maradtam.
Épp együtt jöttünk ki a boxból, én mögötte voltam, gondoltam odapörkölök kicsit neki, hogy ne legyen olyan magabiztos ( nem lökni, csak a seggében mutatni, hogy itten vagyok
). Meglepetésemre sikerült is rajta maradnom, ráadásul a híd utáni jobbosban kicsúszott...
.
Megkezdtük a körözést, én jöttem 1:37:6xx-ot, ő 1:37:7xx-et. Na mondom fasza szoros lesz ez. Küldtem tovább, míg végül sikerült egy 1:36:8xx időt menni, miközben ő nem javított. Erre fogta magát is kilépett, gondoltam nem tudja elviselni, hogy gyorsabb voltam.Aztán pár sec múlva ír, hogy "grip cheat". Mondom mi a lóf@sz? (nem így mondtam
) Van már csít az f1hez??!! Persze hiába mondogattam, hogy nincs csítem, le se szarta.Na most versenyen kétszer is meg tudtam futni ezt az időt, és semmi különöset nem találtam benne. Ez tényleg ennyire jó??

GRID-es társaságnak: ARNNAUD-al és G1 Gledsonnal is találkoztam. Sokan átjöttünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Meglepetésemre sikerült is rajta maradnom, ráadásul a híd utáni jobbosban kicsúszott...
.