- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
A GRID-ben már megszoktam, hogy párszor lecsítereznek, de hogy már az F1-ben is???!!! Történt ugyanis, hogy krsjoker szerójára beléptem (aki multizik, az ismerheti a nevét, sokszor csinál szerót, elég magas rangú). Valencia volt, és mint később kiderült a gumi és benya szimuláció ki volt kapcsolva. Nem nagyon szeretem ha offon vannak, de annyira nehéz szerót találni, hogy maradtam.
Épp együtt jöttünk ki a boxból, én mögötte voltam, gondoltam odapörkölök kicsit neki, hogy ne legyen olyan magabiztos ( nem lökni, csak a seggében mutatni, hogy itten vagyok
). Meglepetésemre sikerült is rajta maradnom, ráadásul a híd utáni jobbosban kicsúszott...
.
Megkezdtük a körözést, én jöttem 1:37:6xx-ot, ő 1:37:7xx-et. Na mondom fasza szoros lesz ez. Küldtem tovább, míg végül sikerült egy 1:36:8xx időt menni, miközben ő nem javított. Erre fogta magát is kilépett, gondoltam nem tudja elviselni, hogy gyorsabb voltam.Aztán pár sec múlva ír, hogy "grip cheat". Mondom mi a lóf@sz? (nem így mondtam
) Van már csít az f1hez??!! Persze hiába mondogattam, hogy nincs csítem, le se szarta.Na most versenyen kétszer is meg tudtam futni ezt az időt, és semmi különöset nem találtam benne. Ez tényleg ennyire jó??

GRID-es társaságnak: ARNNAUD-al és G1 Gledsonnal is találkoztam. Sokan átjöttünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Samsung kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Meglepetésemre sikerült is rajta maradnom, ráadásul a híd utáni jobbosban kicsúszott...
.