- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
Mélységesen egyet értek veled. Nem véletlen, hogy nem is szívesen járok más fórumra, csak ha már szükségét érzem. Persze általában ilyenkor meg szoktam kapni, hogy nagyképű vagyok stb. Mint ahogy már meg is kaptam itt is. De ennyi áldozatot bevállalok azért, hogy helyes szemlélet alakuljon ki az emberekben, ne pedig a téves. Fontosnak érzem a helyes tájékoztatást. Csak sajnos kezdek én is belefáradni, hogy jobban hisznek a szakmailag megalapozatlan, tényként közölt állításoknak, csak mert azok állítói leugatnak alpári stílusban és elmondják, hogy szerintük mennyire hülye is vagyok. Egyszer érdekelne azért, hogy mi a szándékuk az ilyen embereknek és mi motíválja őket eme cselekedetre. Minden esetben rendszeresen személyes sértésnek veszik, ha kijavíták őket valamiben.
Remélem azért mások előtt sem új dologról beszéltem, valószínüleg mindenki találkozott már ilyen emberrel.
Ezek után most biztos megint sokan fognak nagyképűnek gondolni. De nehéz úgy leírni erről a véleményem, hogy még véletlenül se lehessen ezt gondolni. Sajnos nem tudom úgy leírni. Elnézést, ha ezzel most olyan lelkébe is gázoltam, akinek valójában nem akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Synology NAS
- Assetto Corsa Rally
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest