- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Google Pixel topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
question man
tag
csak meg irtam ide a sok rosszalló és leszóló írás közé hogy nekem jól megy
nem mondom senkinek hogy ilyet vegyen mert egy kis plussz pénz ráfordítással ami 1-2 ezres már jobb minőség kapható nem is kicsivel de lehet ennél rosszabb minőséget is venni
Amúgy pedig értek a szóbol de itt a jó és a rossz tapasztalatokat írják le egy tápról nem?
de ha tényleg ennyire NEM gépbe valók a coodegen tápok akkor nem kellene megszüntetni az egészet?
A sajátommal tényleg nem volt bajom de már össze égett és enyhén megolvadt dobozu darabbal is találkoztam, de ez igaz a több más gyártóra is még a nevesekre is hogy ki lehet fogni piszok rosszul összerekott példányt ilyet is láttam már nem egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest