- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lúdvérc
csendes tag
Úgy tudom, hogy a Codegen tápok viszonylag jónak mondhatók. Mondjuk az én helyzetem nem biztos, hogy ezt bizonyítja...
Még nem olvastam el a fórumot, mindjárt hozzáfogok. :)
Az a probléma, hogy a gépemnek egyébként semmi baját nem észlelem, ha nincs benne a Samsung vinyó, sosem volt eddig magas a feszültség, és a táp sem tett tönkre semmit... -
mr_ricsi
veterán
-
Tifusz
tag
Ugye te meg nem azt gondolod komolyan, hogy egy szimpla otthoni használat és a 24 órás, folyamatos üzem által elvárt műszaki követelmények teljesen azonosak... Természetesen egy 15e Ft-os táptól ez a fajta teljesítmény elvárható lenne, csak ki tudja...
Ha a tápgyártók is így gondolják, akkor az elég szomorú.
Egyébként mindezektől függetlenül abban teljesen igazad van, hogy elég nagy az igénytelenség a PC fronton, de ez szeritnem nem csak a tápokra, hanem mindenféle alkatrészre és nevesebb gyárókra is igaz. Erről vígan tanúskodnak a ferdén beforrasztott kondik, a VGA-n a RAM modulok hűtésére szolgáló, de azzal nem érintkező hűtőbordák esete és még sorolhatnám...
CSak akkor a végén oda lyukadunk ki, hogy van 1-2 két valóban megbíztható gyártó, a többi meg csak szemetet gyárt... -
Tifusz
tag
Azt hiszem ez lesz a gond: a folyamatos üzem.
Azért, mert ''neves'' gyártó gyártotta, még nem biztos, az ilyesfajta igénybevételre alkalmas lesz, akármennyi szufla is van benne... Érdemes volna az IBM által gyártott szerverekbe rakott tápokat megnézni, miféle gyártmányok...
Egész elgondolkoztató, hogy ennyi probléma van mostanság a tápokkal, nekem egy régi 300W-os nem agyonmárkázott tápom van s vígan elszaladgál egy komoly P4-es konfiggal minden gond nélkül... Lehet, hogy szerencsém van? -
al_age
senior tag
köszi
mondjuk sztem is ha ezek valós értékek lennének, akkor ez a gép már rég nem menne
még1x köszi ezeket meg kimérem
ja ez a hozzászólás mr_ricsi-nek volt válasz, Adi-nak csak annyit, hogy valszeg nem lesz több codegen tápom elég sok rosszat hallani felőle itt a PH!-n (is)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hobby elektronika
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest