- Milyen okostelefont vegyek?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
üzenetére
Miért kéne natív felbontásban játszani? Az 1.7-es Dothan kb. egy 2.8-as P4 erejével bír, ami még ma sem nevezhető piskótának. A szűk keresztmetszet a VGA lehet, de mivel az én notebookom kb. 1000 ponttal odaveri a BBA Radeon9500-tel szerelt asztali gépemet (procierőben pedig kb. a másfélszeresét nyújtja), nem hiszem, hogy ez egyenlőre túl nagy hendikep lenne.
''high-end-re meg annyit, hogy akkor a szuzuki high-end, elvégre az olcsóság kategóriájában verhetetlen. Nos biztos nem rossz autó, motorikusan is tűrhető, de olyat, hogy high-end, még nem hallottam rá.''
Rájöttem, hogy ez az autós hasonlítgatás nem jó példa, mivel az autóknál a motorikus teljesítmény nem választható el pl. a külsőtől (én legalábbis még nem láttam olyan autót, ami hasított, ugyanakkor vacakul volt összerakva), valamint méreteket pl. nincs is értelme összehasonlítani. A notiknál ez máshogy van, és igenis számít, hogy egy gép mit nyújt, ha 1 kilós, mit ha 2, mit ha 5. A Te értelmezésed szerint high-endnek csak a ''böhömnagy'' kategória ''mocskosulgyors'' gépei felelnek meg. Szerintem pedig nem. De mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BMW topik
- További aktív témák...
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest