- iPhone topik
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Teréz Atya #585 üzenetére
Hello,
ez eszkozfuggo, de elvileg a dhcp service default-ja az hogy fut. Nexuson pl. be kell kapcsolni. Sh run | i dhcp -nel ha azt latod hogy no, akkor ki van kapcsolva, egyebkent fut (persze addig nem csinal semmit amig a dhcp pool-t stb. fel nem konfigolod. )
Feri
-
tusi_
addikt
válasz
IP dhcp service és no ip dhcp service vel lehet ki-be kapcsolni, ha jól emléxem.
Amint a pool megvan, még semmi nem i ndul el. Kell egy network XXXX /X
parancs, lease time, def-router, dns serverek, esetleg wins server.....
amint ez magvan mennie kell. Ha esetleg másik hálózatból szeretnéd használni, akkor ip helper address XXXX a router interfészre.Rip akkor indul el, amikor netwrokot meghirdeted.
-
zsolti.22
senior tag
válasz
Köszi a gratulációt, akár nekem szólt, akár nem
A) Azt egy show processes cpu paranccsal tudnád ellenőrizni, miután kiadod az ip dhcp pool pool_neve parancsot. Ennyire én személy szerint nem mentem bele, de szerintem azért ő is megvárja, amíg megadod neki, hogy azért milyen tartományból is kukázza ki az IP-címeket és csak utána indul a processz. Te biztos linuxos vagy, mert ezt egy windowsos nem kérdezi meg
B) A RIP(acs) az első kiadott network után kezdi lelassítani a hálózatot a frissítéseivel, miden aktív interfészen.
(Vagy csak azon az if-en, amelyik IP cím bele esik a network parancs tartományába? Lám 1 hónapja nem foglalkoztam Ciscoval és desokatbutultam)De hogy a RIP processz mikor indul, mikor nem, azt sosem néztem.CCAR-os vagy álruhában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged