- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #8139 üzenetére
Igen, access switch. Mi is annak hasznaljuk. Eleg megbizhato, jo cucc.
-
FecoGee
Topikgazda
Szia!
Igen, az uj topikok foleg a Vol2-ben vannak.
A written es lab blueprintet hasznaltam termeszetesen (lab blueprintet betoltam Evernote-ba es minden pont ele tettem checkboxokat. Igy konnyen kovettem, hol tartok). Ezeket nem hasznaltam, amiket kuldtel, nehany Cisco 360 labot viszont vegigtoltam. Koze nincs az igazihoz. Se meretben, se nehezsegben.
-
FecoGee
Topikgazda
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
acsadorjan #8106 üzenetére
Ha van CCIE az irjon nekem is
-
-
FecoGee
Topikgazda
INE ATC es Workbook-ok. Valamint Certification Guide, Routing Bits, blogok, forumok. Az ATC annyira alapoktol epit fel mindent hogy felesleges atnezni a regebbi anyagokat.
Ha elkezded es elakadsz vagy kerdesed van, szolj batran, es probalok segiteni.
-
FecoGee
Topikgazda
Be vannak idozitve estere a posztok.
-
FecoGee
Topikgazda
Azert a juttatasokon is sok mulik. Pl. ceges kocsi, premium, szep kartya, stb.
-
FecoGee
Topikgazda
CCDP es angol. Ez a ketto van tervben.
Mennyi lehet Magyarorszagon a realis CCIE fizetes vajon?
-
FecoGee
Topikgazda
Öööö... Az normális ha máris hiányzik a tanulás?!
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Hedgehanter #8060 üzenetére
44. oldaltol vannak kepek, ilyesmi a formatum es a topologia merete is.
http://d2zmdbbm9feqrf.cloudfront.net/2014/usa/pdf/TECCCIE-3000.pdf
-
FecoGee
Topikgazda
Ez nem CCIE logo. Ezt lehet
-
FecoGee
Topikgazda
Logo Guidelines:
http://www.cisco.com/web/learning/certifications/expert/program/logo.html
-
FecoGee
Topikgazda
Az benne volt a CCNP anyagban is. Meg ugy lattam az ARCH is taglalja. Atolvasom majd a CCDA anyagot is, de vizsgat kihagyom, mert penzkidobas.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Hedgehanter #8060 üzenetére
Direkt hagytam ki. Eleg szigoru az NDA igen. A logo hasznalat is marha durvan le van korlatozva pl.
-
FecoGee
Topikgazda
Na a vizsga napjáig megvannak a blog bejegyzések
-
FecoGee
Topikgazda
Na ehhez mit szoltok? A felesegemtol kaptam...
-
FecoGee
Topikgazda
https://www.linkedin.com/groups/CCIE-then-vs-CCIE-now-37265.S.5863793652039458820?_mSplash=1
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
MasterMark #8019 üzenetére
Csinalsz egy magasabb szintu vizsgat es maris +3 ev. Pl. egy CCNP SWITCH-csel megujitasz egy CCNA-t. Ha tovabb lenne ervenyes, nem lenne erteke, hiszen olyan gyorsan valtoznak a dolgok.
-
FecoGee
Topikgazda
Nexusnal hanyas NX-OS? Nem a VPC miatt van gaz? ARP tabla sync hibaba futottam mar bele en is, eszkoz reload kellett hozza...
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Hedgehanter #7990 üzenetére
Rendben. Nekem sokkal jobban fekudt a v5. Sokkal masabb volt, mint a v4.
-
FecoGee
Topikgazda
Nem tudom ez volt -e mar. Engem motivalt. Sokszor megneztem.
http://m.youtube.com/watch?v=9E5fY2mQ9Bg
-
FecoGee
Topikgazda
Koszi sracok! Most egy kicsit - talan ertheto - pihenek, de utana visszaterek es tovabbra is aktiv tag leszek
. Kepeket dobjak fel? Blogra irjak beszamolot
?
-
FecoGee
Topikgazda
Koszonom szepen mindenkinek, aki ismeretlenul is gondolt ram es szoritott nekem! Ritka jo kis kozosseg alakult itt ki
!
-
FecoGee
Topikgazda
Koszi crok!
-
FecoGee
Topikgazda
CCIE #46451
-
FecoGee
Topikgazda
Meg mindig semmi... A varakozas resze idegtepo...
-
FecoGee
Topikgazda
Ezzel a keppel kivanok szep jo estet mindenkinek. Remelem soha tobbet nem latom, mert nem kell visszajonnom!
http://kepfeltoltes.hu/150119/336871667image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
FecoGee
Topikgazda
Jaja, kedden kiderul
-
FecoGee
Topikgazda
Sham-linkre nekunk azt mondtak INE bootcampen meg sosem lattak eloben... Persze attol tudni kell konfiguralni
-
FecoGee
Topikgazda
Szerintem nem lehet netezni. Tuti lefogjak proxy-n, esetleg vpn van a vue-val. Eleg nagy security hole lenne, ha ezt meg lehet csinalni.
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #7903 üzenetére
Nem sikerult venni. Mikr hozta a futar, kiderult, az nem olyan. Visszakuldtem. Sikerult kukazni melohelyre egy IBM, itthonra egy HP billentyuzetet. Ugyhogy mar teljesen atalltam ra. Furcsa nagyon a magyar...
-
FecoGee
Topikgazda
Most nagyon be vagyok sz.rva. Nyaron nem voltam ennyire feszult elotte...
-
FecoGee
Topikgazda
Szoritsatok majd.
-
FecoGee
Topikgazda
Vagy 20-a vagy 27-e a vizsgam napja. Meg nem dontottem. De mar nagyon kozel van...
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
zsolti.22 #7860 üzenetére
Tail drop: normal dobas, megtelik a queue, a kovetkezo packet drop. Wred: a queue telitodesevel aranyosan egyre tobb packetet dob el. Lehet dscp, precedence stb. alapjan definialni. Lenyege, hogy megelozze a global syncronization problemat (tcp-nel dobas eseten felezodik az ablakmeret), a fureszfog effektust. Udp-nel, mivel nincs ACK, hatastalan, nem eloz meg semmit, csak a queue telitodesevel aranyosan tobb csomagot dob el.
-
FecoGee
Topikgazda
Tapasztalatom alapjan a stack member election nem ugy mukodik, ahogy a Cisco leirja. Meg nem jottem ra, pontosan hogyan is van ez. Elvileg a priority dont, de tapasztalatom szerint nem. Aztan a mac, de az sem. Volt hogy ket switchet stackeltem, mindketto zsir uj volt, na mondom majd az alacsonyabb mac cimu lesz a master. Hat nem az lett. Volt, hogy ket zsir uj switch volt, elinditottam oket kulon-kulon, csak a priority-t valtoztattam. Kikapcsoltak oket, osszestackeltem, es az alacsonyabb prioritasu lett a master... Erdekes.
-
FecoGee
Topikgazda
Ezt is olvastad?
http://www.brandontek.com/cisco/stacking-cisco-3750-switches/
-
FecoGee
Topikgazda
Switch 1 renumber 2 az 1-esbol kettes tagot csinal. A kettesbol pedig egyeset. Ez akkor kell ha forditva all ossze a stack mint ahogy rackeltel.
Lehet hogy nalad eltero volt az ios version es az auto upgrade miatt a magasabb lefrissitette az elsot, es ezert az eleve magasabb verzioju switch lett a master (mivel amit frissitett, megbootol a vegen). -
FecoGee
Topikgazda
-
FecoGee
Topikgazda
ToC alapjan jo kis konyvnek tunik.
-
FecoGee
Topikgazda
Kollega atment. Egy magyar CCIE-val tobb van az orszagban
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
Cyber_Bird #7777 üzenetére
Elvileg ilyenkor kapsz egy syslogot hogy ospf flood_war van.
-
FecoGee
Topikgazda
Lehet, hogy hülye kérdés, de tunnel esetén ti hova konfiguráljátok a QoS-t? Fizikai interface-re vagy tunnelre? Esetleg mindkettőre? Láttam már mindkét megoldást. Mivel a tunnel a fizikai felett épül fel, ezért érdekes kérdés lehet ez.
Köszi előre is! -
FecoGee
Topikgazda
Ha van egy szabad oratok...
Community Podcast: 8xCCIE Neil Moore and Orhan Ergun – CCIE Preparation
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged