- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Most akartam megrendelni a CCNA könyvcsomagot , erre felemelték az árát 35 fontról 77-re
Lesz ez olcsóbb a közeljövőben vagy csak ilyen kezdeti akció lehetett?
Ha a Cisco Presstől veszem, akkor tényleg ingyen küldik?
Illetve ugyanazt kapom (2 könyv + mellékletek) mint az Amazontól? ► [link]Cisco Presshez nincs esetleg valakinek valami kedvezménykuponja, amire nem tart igényt?
-
Zola007
veterán
válasz
Methionyl #11448 üzenetére
Van bármi ellenjavallat a kétrészes vizsgával szemben?
( azon kívül, hogy 2 időpont, 2 nap és 2x idegeskedik az ember)Ha jól értem ennyi az egész eredménylapja a minősítésnek?:
Amennyiben 2 részletben teszem le, akkor az egyesített CCNA minősítésbe a második vizsga dátumától számítják a 3 éves érvényességi időt vagy az első vizsgától?
-
Zola007
veterán
Ha jól gondolom, akkor a 100-101, 200-101 és 200-120 már nem tehető, mindehol csak a 100-105, 200-105 és 200-125?
-
Zola007
veterán
válasz
Methionyl #11434 üzenetére
Teljesen egyenértékűnek számít a kettő?
Tehát utólag a tanusítványok alapján látni hogy valaki 2 részben vagy 1-ben csinálta meg?
Árban ha jól tudom vue-n keresztül ugyanannyiAz oktató szerint kell rá a 2 év és még vagy 2 szakmában
Mondtam neki, hogy én 4 évet nem szánnék rá egy CCNA minősítésre az eddig hallottak/olvasottak alapján -
Zola007
veterán
válasz
olloczky #11431 üzenetére
Ahogy látom, ezzel az egésszel (vizsgák, tananyag) nem lehet eléggé tisztában lenni
Így ha bármilyen építő jellegű véleményed vagy információtok van, azt nagyon szívesen fogadom.Próbáltam böngészni a topikban, de sajnos nehéz megmondani,hogy egy-egy régebbi hozzászólásban leírtak aktuálisak-e?
Szerintetek mi a reális felkészülési időtartam, ha hetente 15-20 órát tudok ráfordítani?
-
Zola007
veterán
Ha az aktuális CCNA R&S felkészülési anyagot akarom megvenni könyv formátumban, akkor ez a megfelelő pakk a számomra?: [link]
Vagy van esetleg olcsóbb vagy közelebbi alternatíva?
-
Zola007
veterán
Ennek egyelőre a fele kínai, adtok itt nekem programot a hétvégére rendesen
PT szerintem elég bugos, nekem félóránként összeomlik a 7-es
A tantermi gépeken 6.3 van, minap megcsináltam minden beállítást az említett hálózaton, de nem akart átmenni az ICMP
Kiderült, hogy a 12 PC-ből 3-nál valahogy eltűnt az IP címStatikusan volt megadva és a routerek beállítása utána az volt az első dolgom, hogy megadtam mindenhol a fix címeket
Érdekes módon a maszk megmaradt mindegyik adatlapon. Mivel az is egyedileg kalkulált volt, ,mert 4 alhálóra volt osztva , ebből látszott, hogy nem arról van szó, hogy elfelejtettem megadni, hanem beírtam, csak valamiért elillant az IP mező. -
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Sziasztok!
Sajnos csak heti 2 órára férünk fizikai eszközhöz a képzésben, amit csinálok, így főként PT-ben nindzsáskodunk. Azonban szeretnék többet gyakorolni fizikai eszközön.
Szerintetek lenne értelme pár alapabb routert, switchet, modult használtam beszerezni mintegy "otthoni labor" gyanánt?Ha igen, akkor miből és mennyit érdemes begyűjteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest