Hirdetés
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
Nos én is mögé tettem a Linksyst és most arról megy a wifi, de egy másik fórumon kaptam ígéretet, hogy a központból ránéznek a kapcsolatomra. Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kideríteni. Addig viszont wifizek a linksys-el.

-
ufonauta
aktív tag
Azért én még nem temetném annyira ezt a modemet.
Azelőtt egy Linksy WRT54G routerem volt, aminek a 4 LAN portjára ment a 4 gép és wifiről metek a telefonok. De mivel a Linksys nem tudja az 50 megát és új routerbe nem akartam beruházni, így esett a választásom a UPC wifi opciójára, mert ahhoz olyan modemet hoznak amiben van 4 LAN port + WIFI router is. Ráadásul mivel a Linksys-el maradéktalanul meg voltam elégedve és az is valamiféle Cisco gyártmány, úgy gondoltam, hogy a Cisco EPC3925 is jól fog működni. Remélem, hogy valami beállítási gond van csak és előbb-utóbb a végére tudok járni. De még az is lehet, hogy mögé kötöm e régi linksyst és a wifit arról fogom tolni. Igaz nem akartam ennyire bonyolítani. -
ufonauta
aktív tag
Sziasztok!
Ide is beírom, mert látom ez a fórum jobban pörög.Kb egy hónapja váltottam UPC-nél 50-es netre és gondoltam megrendelem a wifi-s szolgáltatást. (A régi Linksys wrt54g nem tudja lan oldalon az 50 megát) Eddig nem nagyon használtam a wifi részét (pár xperia telefon ment róla) de most vettem egy táblát, ami ugyan elég noname (DPS dream 7), de a wifi része máshol tökéletesen műxik, viszont otthon a Cisco EPC3925 wifijéről állandóan szakadozik. Már kipróbáltam mindenféle beállítást (titkosítást gyengébbre vettem, key renewal-t vagy mi a szöszt 120-ról 3600 ra toltam, csatornákat váltottam), de csak szakad. Mostmár ott tartottam, hogy próbából tegnap este a laptopból is kihúztam a lan kábelt és beüzemeltem rajta a wifi-t és láss csodát, hát az is szakadozik. Van valami trükkje ennek a Cisco EPC3925 öszvérnek? Valami spéci beállítás (esetleg firm frissítés, de azt gondolom a UPC végzi), amitől esetleg stabillá válna a kapcsolatom? Direkt azért vettem ezt a táblát, mert öreg lusta dög vagyok és ágyon fekve tök jó lenne vele netezni de így, hogy szakad kínszenvedés. Ja és az öszvér 4 LAN portjára kötött gépek nem szakadnak, szóval ez a része jól műxik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő