Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3720 üzenetére
Köszönöm, rendben.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3718 üzenetére
Értem én, csak a my upc-n azt írja, hogy be sem vagyok regisztrálva wifree-re... Először be kéne regisztráljak, hogy utána letilthassam?
-
csubuka
addikt
válasz
Gubek-Einste #3716 üzenetére
Köszi! De melyik menüpontban lehetne lekapcsolni ezt?
-
csubuka
addikt
válasz
Gubek-Einste #3714 üzenetére
De elvileg nincs regisztralva ra a lakotarsam. O a fonok es a tulaj:-) De akkor majd ranezunk.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3712 üzenetére
Igazán köszönöm, kipróbálom.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3710 üzenetére
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3708 üzenetére
Az micsoda? Ezt el tudnád mondai és akkor megpróbálom megoldani.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3706 üzenetére
Köszönöm
A transmission rate-beállítást nem érdmes piszkálni? (az Advanced fülön...)
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3704 üzenetére
Az se segített rajta sajnos. 5 gigás sávban nem járathatom, mert kb. az egész albiban csak én tudnék akkor netezni, sőt én sem valami bugos driver miatt.Itt nincs olyan, hogy szabad channel, igazándiból mindegyik foglalt rendesen egy panelben.
Szerintem nem a jelerősséggel van baj, az maxos, mondjuk azon úgysem lehetne változtatni... Ki lehet kapcsolni rajta a wifit és egy lan portját egy rendes routerrel megosztani netán.
Ez akkor egyedi baj és bőven lehet, hogy a kiküszöbölhetetlen interferencia okozza?
Auto-n van a channel választás mindkettőn, szerintem jót talál. Wifi analyzer alapján is azt használnám, bár az nem tudom mennyire "akkreditált"
Szerintem a többieknek az N-es wifit se nagyon szereti a kütyüjük... a g meg kb ennyit tud, 30 Mbit/sec-et a gyakorlatban.
-
csubuka
addikt
válasz
Intruder2k5 #3702 üzenetére
Köszönöm, bénáztam egy sort, de meg van végül, remote management letiltva, minden okés.
Ellenben azt, hogy 35 MBit/s nél többet nem lehet a 120 helyett kicsikarni belőle az maradt.
5GHz-en nem látják az átlag kütyük, az intel 5100-as meg látja ugyan, de nem működik attól még.
Csatorna variálással lehetett kicsit feljebb tornászni, de 120 nem belőle soha...
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #3700 üzenetére
*Hiába friss hosszú reset, kihúzott koax kábel, nem tudok belépni a beállításaiba. üres-üres kombó nem megy. UPC felhasználónév jelszó nem megy. Gondolom valami random lesz. Honnan tudom megtudni? Egy csatornaváltás nem ártana neki vagy mixed-re rakni g helyett vagy nem tudom hogy képes csak 30 megabit/sec-re...
-
csubuka
addikt
Szia!
Akkor a UPC 120-as net esetében wifin neked is jóval kevesebb a sebesség, mint 100mbit/s? Nekem is N-képes gépekkel 30mbit körül van...
Mi a megoldás?
Vagy túlzsúfolt a channel, amin működik éppen?
Amúgy milyen felhasználónév-jelszóval tudok a beállításaiba belépni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest