Hirdetés
- Yettel topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Okosóra és okoskiegészítő topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

b1sti
senior tag
Sikerült megoldani!!

- 

b1sti
senior tag
Beállítom mondjuk 192.168.0.100-ra, elmegy a net, visszajön, majd egyetlen egy netoldalt sem képes betölteni!
 - 

b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hogyan tudnék egyetlen portot megnyitni az utorrentnek? Azt tudom, hogy a port range forwarding-ben kell beállítani, de ott kér IP címet is. Amint beállítok neki egyet, akkor nincs net! Pontosan hol kellene beállítanom ezeket, hogy végre működjön is?!

előre is köszönöm!! - 

b1sti
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom most visszaolvasni a HSZ-okat... szeretnék segítséget kérni, hogy miként állítsam be a routert, hogy engedje az utorrent portomat! Ha jól tudom akkor a port range forwarding-ben kell beállítani, de így sem működik! Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy milyen IP címet kell megadjak!

Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket! - 

b1sti
senior tag
Sziasztok!
A témában említett routerem van! Kábellel használva működik az utorrent, viszont wifivel már nem! Meg tudja nekem mondani vki, hogy hol tudom beállítani???
Előre is köszönöm! - 

b1sti
senior tag
Anyum gépe a cisco-hoz akar csatlakozni?
Azt hiszem az lenne a legjobb, ha kihagynám az összes régi cuccot és csak a cisco-t állítanám be!! Mi a véleményed? Másfél nap idegeskedés után kezd egy kicsit a hócipőm tele lenni vele! Tudnál segtíeni vagy bárki, aki ért ehhez a típusú modemhez, hogy beállítsam?! - 

b1sti
senior tag
A routerben a WAN portba van bedugva az egyik fele a kábelnek a másik, pedig a modem 4es portjában! Viszont amiket írtál azokat sajna nem tudom "értelmezni", mert nem igazán értek hozzá! Esetleg le tudnád írni "szájbarágósan"??

szerk.: sajna nem tudom, hogy hogyan kell megfelelően beállítani!!

- 

b1sti
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem vki segíteni abban, hogy hogyan tudom megengedni a modememnek, hogy továbbítsa az adatforgalmat a routernek?? Mert így a házban senki nem tudja használni a netet csak én! Viszont nálam vmiért működik kábellel és wifin is!
 De a másik gépen nem működik, csak közvetlenül a modemből jövő kábellel! Egy t-home-s emberke mondta, hogy ez a modem "blokkolás" lehet a hiba! Igazság szerint van benne vmi, de nem ismerem ezt a fajta modemet, és nagyon új még nekem! Azt is mondta még az emberke, hogy reseteljem a modemet és a routert is! A routert tudom, hogy kell, de a modemet sajna nem! 
 Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan állítsam be a modemet és a routert, hogy működjenek a laptopok, mind wifin, mind a kiépített kábelekkel! És ezen felül szeretnék beállítani 2 portszámot is, amit szeretnék "kinyitni"!!
Remélem nem voltam túl zavaros, ha igen akkor kérdezzetek kérlek!
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Yettel topik
 - GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Napelem
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - További aktív témák...

- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
 - 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
 - Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lehet rossz helyen állítom be, nem tudom!