Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy az nvidia frissítések keresésénél ne jelezzen be állandóan a Comodo? Vagy olyan fájl fut, hogy updatus.véletlenszém_runasuser.exe vagy DAO.véletlenszám. exe. Hiába pipálom be, hogy megbízható az alkalmazás, ha a szám megváltozik a fájlnévben, ugyanúgy előjön a figyelmeztető ablak. Elég zavaró mondjuk filmnézés közben, de egyébként is elég gyakori.
-
Jofi81
őstag
Telepítés után kikapcsol a Windows tűzfal, vagy manuálisan kell leállítanom? (8.1)
-
Jofi81
őstag
Nem is hallottam még a CIS-ről. A tűzfalukat használtam régen, nagyon jó volt, csak gondja volt a uTorrent-tel... Lehet, hogy ennek is adok egy esélyt, ha már teljesen ingyenes, bár nem tudom, hogy a NOD-ot érdemes-e lecserélnem erre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Gyúrósok ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest