- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy az nvidia frissítések keresésénél ne jelezzen be állandóan a Comodo? Vagy olyan fájl fut, hogy updatus.véletlenszém_runasuser.exe vagy DAO.véletlenszám. exe. Hiába pipálom be, hogy megbízható az alkalmazás, ha a szám megváltozik a fájlnévben, ugyanúgy előjön a figyelmeztető ablak. Elég zavaró mondjuk filmnézés közben, de egyébként is elég gyakori.
-
Jofi81
őstag
Telepítés után kikapcsol a Windows tűzfal, vagy manuálisan kell leállítanom? (8.1)
-
Jofi81
őstag
Nem is hallottam még a CIS-ről. A tűzfalukat használtam régen, nagyon jó volt, csak gondja volt a uTorrent-tel... Lehet, hogy ennek is adok egy esélyt, ha már teljesen ingyenes, bár nem tudom, hogy a NOD-ot érdemes-e lecserélnem erre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest