- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Még mindig megoldást kérnék erre: [link]
-
Gabesz87
veterán
Ezt hogy érted? Mármint hol? Windowsban, vagy Comodban? Comodoban amúgy nem igen állítottam semmit, minden úgy van, mint telepítés után. Annyti csináltam most, hogy a HIPS beállításoknál a viselkedés blokkolóban kivettem a pipát a "fokozott jogosultságot igénylő programok érzékelése, pl. telepítők vagy frissítők" elől.
Laptopomon is Comodo van, azon sem állítgattam semmit soha, de mégsem ugat folyton telepítéseknél. -
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Comodo Firewallt használok, de már az őrületbe kerget, hogy minden telepítésnél, vagy program eltávolításnál, frissítésnél figyelmeztetés ugrik fel, és engedélyezni kell. Hogy lehet ezt megoldani, kiiktatni, vagy lejjebb venni a biztonsági szintet? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest