Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a gondom. A CIS 2011 Pro feltelepítése után végzett teljes átvizsgálásnál kb. 2,5 óra elteltével a víruskeresés megszakad, (az idő múlását jelzi, de egy mindig más elnevezésű fájlnál megáll) és azt írja ki a program, hogy kevesek a rendszer rendelkezésre álló erőforrásai. Ezt a gondot mi okozhatja? Teljesen új gépről van szó (i5 2400 proci, 8 gb ram).
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
blattida
üzenetére
Szia! Sajnos nem tudom, mi volt a kódom, mert sajnos nem írtam fel. Próbáltam újra letölteni az ingyen licenszes Pro 2011 verziót a CIS premium letörlése után, fel is települt, kiírta, hogy 355 nap van vissza, de a frissítésnél hibakód kiírásával nem frissített, és kék halált okozott. Ezt mi okozhatta? A kékhalál utáni újraindításnál viszont átváltott a program 2011 pro-ról CIS premiumra. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Kb. 2 hete telepítettem a Comodo Internet security 2011 pro-t 1 éves ingyenes licensszel, majd a nod32+agnitum firewall pro páros kipróbálása miatt letöröltem a gépről. Ma délután a gépre letöltött telepítőfájlról telepítve a comodo internet security premium települt fel a gépemre. A 2 verzió között mi a különbség? Az 1 éves ingyenes licensz akció már befejeződött?
-
Tappancs2001
senior tag
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy Magyarországon hol vásárolhatóak Comodo termékek elektronikus licensz formájában (Comodo Internet Security program érdekelne, az 1 éves licensz lejárta után). Ugyanis egyenlőre nagyon bejön nekem. Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest