- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
RocketSWET
csendes tag
válasz
Jesus_Shaves #2 üzenetére
4090 esetén is a tesztek szerint ( FE vs ROG ) magasabb pontszámokat ér el, gyári default értéken is magasabb az órajele és pár fokkal hűvösebb is de nem olyan nagy a különbség. Rog/Tuf kártyák build quality-val szerintem nincs gond, plusz ha idővel pasztázni hőpadozni kell szerintem egyszerübb is megbontani vagy ha valamit cserélni kell pl ventit. Az FE egy minimalista design, Asus-nál a ProART van hozzá közelebb. Nekem tetszik a hátlapon lévő hűtő megoldás, 3090 esetén is sokan raktak fel plusz ventit a jobb hőfokok miatt.
-
válasz
Ennyire jó. Az RTx 3000 nél már volt róla számolás hogy közel 150 dollárba került akkor az FE kártyák léghűtése és ez nem most volt, hanem 5 éve kb.
Most meg valami 7 hőcső plusz vapor és folyékony fém. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Igen, nagyon mas a design, a PCB is sokkal kisebb.
Vapor chamber, folyekony femmel megtolva. -
Holyshout
csendes tag
válasz
Nekem is hasonló kérdés jár a fejemben, félig a kérdésedhez kapcsolódva: vajon miért nincs Strix RTX 5080 a listában? A hűtés miatt?
Nekem eddig mindíg Rog Strix kártyáim voltak és ilyen 5080-at szerettem volna...
-
PTM
aktív tag
válasz
A közönségnek a nagyobb = jobb, gondolom.
Remélem azért, hogy a ProArt méretben is visszafogottabb lesz. Egy Lian Li A4-be ezekből egy 5070 már nem férne be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest