- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anno, amikor elkezdtem asszonynak beszélni a robotporszívóról, ő is azt mondta, hogy az 1800 wattos Philips porszívó gyorsabb, hatékonyabb és negyed annyiba kerül. És még kaptam néhány lesajnáló megjegyzést, hogy ismerősök sincsenek oda érte mert kihagy részeket, nem szed fel mindent stb. Akkoriban csak a bolyongó robotok voltak, legtöbbjükön még főkefe se. Aztán egyik karácsonyra vettem neki egy robotot, az első térképezős-radaros szisztematikusan satírozó Xiaomi gen 1-et. Azóta is az járkál a házban. És a szőnyegből több koszt szed ki mint a Philips. Közben annyi változott, hogy asszony imádja, sőt elkezdte mondogatni, hogy kár, hogy nem tud felmosni. Én meg felvilágosítottam, hogy vannak olyan robotok is amik feltörölnek maguk után, és nem legyintés volt a válasz, hanem felcsillant a szeme. Szóval ha egyszer megpenditem a robot cserét, biztos nem fog lehurrogni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Dreame X50 Ultra a gyártó új csúcsgépe, amely az elődmodell sok hiányosságát javítja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest