- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Te, 2007 óta foglalkozok Thinkpad-ekkel, úgy 25-30 körülire saccolom a kezeim között átment TP-k számát, ott inkább én szoktam tanácsot adni, nem pedig kérni.

Amúgy a modulcseréken túl vagyok, de ezt írtam is előzőleg is... Persze értékelem, hogy segíteni próbálsz, de egyszerűen nem ér meg ennyi időt és energiát ez a gép.
Ismert, bár nem túl gyakran kijövő hiba, nincs rá megoldás. BIOS-t nem tudok rajta frissíteni, ahhoz jó akku kéne, ami van, az 0 perces, de nem hiszem, hogy segítene. Én ebbe a gépbe nem fogok keresgélni RAM-okat, így is bagóért vettem, nyereséggel adom el.
Másrészt meg ki akartam próbálni az R51e-vel, hogy bele tudok-e tenni egy bontott IPS kijelzőt T43-ból, de ez annyira economy modell (az "e" economy-t vagy education-t jelöl), hogy az összes többi R50/R51/R52-vel ellentétben ez pont nem képes kezelni saját kijelzőn 1400*1050-es felbontást. Az összes többi R5x igen, ezt csak R51e-vel pont nem próbálták még (úgyhogy be is fogom valamikor írni a thinkpads.com fórumára is).
Lesz helyette másik noti (nem akarom kihasználatlanul hagyni azt az IPS kijelzőt), meg ha végre harmadjára jó szalagkábelt sikerül kifognom a Thinkpad X200-amba, arra úgyos CentOS 7-et szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- gerner1
- Asztalos klub
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest