- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Légszives használd a keresőt.
keresési kulcsok: pl. celeron,. celeron tuning, tuning.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=35&swhat=celeron+tuning&show=AND&ssep=%20&sid=[/L]
Hogy mennyi legyen az fsb, azt számold ki. mennyi a szorzója, és mennyire akarod húzni. a szorzó 20, ahhoz, hogy 2400-n menjen, ahhoz az fsb-t 120-ra kell emelni a 100-ról.
ezt a topikot zárom. -
TudorVigyor
aktív tag
Én már lelkes újonc vagyok, úgyhogy halkan ugyan, de szólok, hogy ezt már azért kibeszéltük.
Előttem szólónak igaza van, bár a 3.4 lehet, hogy sok lesz kicsit. Vcore-t ne emelgesd, a hűtés meg legyen megfelelő. Egy házhűtőre gondoltam konkrétan. Nyári hónapokban pedig kicsit szerényebben az fsb-vel. -
törölt tag
Szerintem először ne emelj fesztet! Szépen emelgesd az fsb-t, tesztelgesd valamivel, s ha már fagy, akkor emelj egy szintet! Ezek a cerkák ált. mennek 3 GHz, de ha mákod van, akár 3.4-et is! AGP/PCI osztót fixáld! Szorzót nem tudsz állítani csak fsb-t növelni!
[Szerkesztve] -
Süti
csendes tag
Hali!
Van egy Celeronom 2000 MHz-en és fel szeretném húzni 2400-ra.
Mennyire állítsam a BIOSban a VCore-t?
Kell még valamin állítanom a szorzón és VCore-on kívül?
Aktív témák
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest