- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DVDdriver
üzenetére
Én már fentebb említettem, hogy tudok egyéb helyeket és bárki könnyen talál ahol dvdhez lehet jutni. Tehát a válaszom: Nem én sem a drága és teljesen legális lemezeket veszem.
A hozzászólásod elejére pedig csak annyit reagálnék,
1,.hogyha tudnék egyéb ilyet ahol princot árulnak azt is felnyomnám.
2. Ha tudtam volna ki a nagyhal akkor azt..., de én ilyet nem tudok.
Ja és te is félre értettél egy kicsit az nem érdekel és nem is zavar ki menniyt kaszált a lemezeken. Csak ne sírjon a szája, hogy most oda minden mert bőven meg volt rajta a haszna.
A b-m -es hozzászólásban csak azért volt említve a bevétel, hogy valaki végre csináljon valamit. Másnem az apehot zavarja, ha ''meglopják''.
Egyébként én sem hiszem, hogy a levelek hozták meg az eredményt. De ezt is mint az előző gondolatot feljebb már kifejettem. És elmondtam (és úgy látszik be is igazolódik), hogy könnyebb valakit hibáztatni és anyázni. Engem meg nem zavar, ha ezt teszik és próbálom elmagyarázni az érveimet. Nem kötelező elfogadni és megszeretni őket, de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Jövedelem
- Filmgyűjtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest