- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobe24
tag
Nah először is kössz, megtaláltam a régebbi drivereket, de megint előjött egy hiba, már a sokadik és egyre jobban idegesít. Szóval most az van, hogyha restartolom a gépet akkor a bootolás után az a kis képernyőcske fogad, hogy "not optimum mode". Ezzel semmit nem tudok kezdeni, a catalystban be van állítva, hogy milyen felbontás legyen, erre mégis ezt csinálja. Csökkentett módban nem tudom előhozni a catalystot, csak le tudom törölni a drivert, de utánna ha újrarakom az első restart után még működik, a másodiknál már előjön a probléma. Win7 alatt próbálom mindezt, és az is furcsa, hogy már 1 hete használom és eddig ez nem jött elő, újratettem az egész rendszert, egy ideig jó volt de mostmár megint kezdi. Mit lehet csinálni?
-
kobe24
tag
Honnan lehet letölteni a régebbi drivereket? Nekem most a 9.3 kellene de a google is csak olyanokat dobál ki ami nem az én kártyámhoz (hd4870) való, a hivatalos honlapon meg sehol nem találom.
-
kobe24
tag
Megint lenne egy problémám, most hogyha fel akarom rakni akármelyik driver-t a telepítésnél kiírja, hogy "A telepítő nem talált az aktuális hardverrel vagy az operációs rendszerrel kompatibilis illesztőprogramot.". Mi a teendő?
-
kobe24
tag
válasz
belaazallat #5567 üzenetére
Köszi, mostmár megy
-
kobe24
tag
válasz
belaazallat #5564 üzenetére
Nem volt uninstall, de eddig nem csinált ilyet, ha új drivert raktam fel. hd4870, core2duo e8200, az alaplap meg gigabyte ep45-ds5.
-
kobe24
tag
Hello!
Az lenne a problémám, hogy felraktam az új ati 9.5-ös driver-t és ha beindítom a gépet akkor bootolás után újraindul, és folyton ezt csinálja, csak safe mode-ban indul el. Mi romlott el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- EVGA RTX 3070 8Gb
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest