- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csixi68
tag
Már régen... sajnos az N4-ig tudok csak menni, ott kinyírnak, de szerintem a bázisommal van gond, át kellene építeni, de lusta vagyok...
de megvan a Marquis rang is már, látom Te nagyon megléptél a Duke felé.Más:
elértem a Level 10-es szintet a tornyokkal, de a külső képe nem változott. Mit kell építeni hozzá, hogy szép csicsás legyen? Egyáltalán az ad valami hasznosságot hozzá vagy csak a kinézetét? -
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6198 üzenetére
Indítottam három M-et:
M-1: 38000 EXP
M-2: 40000 EXP
M-3: 42000 EXP
M-4: 45000 Mana
M-5: 460000 Gold
Shard: 55M-1: 42000 Mana
M-2: 40000 EXP
M-3: 42000 EXP
M-4: 44000 EXP
M-5: 460000 Mana
Shard: 55M-1: 38000 EXP
M-2: 43000 Mana
M-3: 44000 Mana
M-4: 44000 EXP
M-5: 230000 EXP
Shard: 55A dungeonnál melyik lenne a 36-38-39-40-33 ?? A Dungeon 3-ból az első a 33-as?
Én Dungeon 8-ból a két utolsót nyomom felváltva, mikor melyiket kéri, néha expert 3-ból az utolsókat, de ott már szívok is. Elég szépen adja a simánál a HB-t. (20 HB és sűrűn 10 shard)
-
Csixi68
tag
Nem olyan rossz csapat az. Szerintem TG-t, majd Succ, gyűjtögess és vegyél lila taknyot skill növelésre. Gemekből meg pörgess, előbb-utóbb ad jó hősöket.
Én első körben shardból TG-t vettem, sok volt, de megérte. Majd lassan összejött még a champion, a többi szerencsére kipörgött. Igaz nincs GR és Immo, de nem is kell, van helyette Vlad, pedig GR jó lett volna PD meg az álom...
-
Csixi68
tag
válasz
masterfghdd #6185 üzenetére
Gratula! Olyan mintha el sem jutnának a bázisodig. Lehet hogy ez a megoldás?
Más:
Tegnap volt 823 gemem, na mondom pörgetek egy kicsit, kék takony sorra, maradt 223 gemem, na mondom azért is még egy utolsót, TG-t adott! Igaz van már egy de legalább jött valami.tuszy:
Nekem is sok a 13000 merits, nagyon lassan jön össze.Próbálok Mesa-1-2-3-on játszani de legtöbbször felmérgesítenek és kiszállok. Mesa-1-es 60-80-as szintűvel próbálkoznak, ha jön egy erősebb, akkor meg kiszáll az utolsó másodpercben, Mesa-2-nél is ugyanez a helyzet, ott 100-120-80-as szintűeket kapok társnak, ha véletlenül bejön egy magasabb, akkor esetleg elindul a játék, de volt már elég sokszor, hogy menet közben nyerő helyzetből kiszálltak... Mesa-3 hoz meg én vagyok mindig a leggyengébb, bár van amikor bejön egy 160 level fölötti és elindul akkor nyerünk, de ritka... unom, hogy fél óráig ki-be szállnak az emberek játék nélkül. A múltkor Mesa 3-nál volt 2 db 6000 feletti, egy 5800-as és én 5230-al, 3 PD-vel , elindultunk már 2 percnél több mint 50%-ot ütöttünk, erre hirtelen hullanak az emberek...
Boss-1 be 12-14 milliót ütök csak, hiányzik nagyon a PD.
Quest: 02:28 - 326 HB kezdek összefüggést látni: elsőnek adja a könyvet, majd a shardot, utána a HB-t legalábbis mást még nem adott.
-
Csixi68
tag
válasz
Padawan333 #6172 üzenetére
Ez a legutolsó, L12-es szint.
Kíváncsi lennék, hogy PD mit csinál ennél, mert nálam már L6-nál is teljesen szétveri a bázisom. Viszont Palladint simán leverném, ha jönne... eddig csak PD és TG jött semmi más, nem is kísérleteztem még, mert nem láttam értelmét...
-
-
Csixi68
tag
válasz
vadmammut #6156 üzenetére
Szerintem meg még hanyagold, inkább csináld a Boss 1-et de azt minden nap szorgalmasan. Így gyűlik a shardod is és mindig kapsz 3575 HB-t.
Mike:
nálam is ez volt, de szerintem csak a véletlen műve, mert tegnap este is mást adott, ma meg csak 376e-et kért a mannából. Az meg simán teljesíthető volt az éjszakai termésből és a két dungeonból. De ha mégsem jön össze, akkor harcolj más ellenfelekkel, nekem általában 10 pörgetés alatt kiad olyan ellenfelet, akinek 2-700e mannája van. Ez főleg a reggeli időszakban adja, este inkább aranyat.Más:
a Questnél mennyi hátralévő időnek kell lenni, hogy majdnem max.HB-t adjon és ne zöld könyvet? Valaki esetleg kitapasztalta már hol van a váltás?A Trade Merits nekem is behalt, igaz nem is vásároltam most semmit, mert nem volt Nekem való. Bár van 3 shard pack, lehet hogy megveszem.
Ki mit szokott itt vásárolni? Szerintetek melyek a leghasznosabb holmik?
Én főleg Talent-HB és Shard kártyákat. Néha Consume Essence kártyát, de csak a lilát. -
Csixi68
tag
hehehe azért ne felejtsd el, hogy ma elseje van, rövid alvás sok pia után...
első részben igazad van, második részben meg szerintem azért függ, hogy mivel harcolsz questben. Persze ha csak az alap dolgokra gondolsz amit ad és azt írod össze minden nap akkor oké, de ha a csatákban megnyert dolgokat is hozzáadod akkor függ, hogy mivel és kivel harcolsz.
Na meg átgondolva a Might szint sem mindegy...
-
Csixi68
tag
Magic Tower mikor kábítja az ellenfelet? Most 9-es szintnél vagyok de nem igazán hasznos eddig. Vagy be kell ültetni hősöket?
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6139 üzenetére
VLAD!!! Nagyon durva, ha erősebb lesz!
Nálam a Vlad 152 - 6/9 - 3/5 Berserk - Inscribe Lv73 repülőcsizma 2-es mindegyik. Mivel nincs PD-m így ezzel gyorsítom, hát mit ne mondjak, ha beindul tarol mindent mit ér!!!
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6136 üzenetére
Nekem 5-ből 2-3-szor ugyanezt adja, vagy mannában. Nem is tudok mit kezdeni a sok arannyal. Remélem nemsokára kitalálnak erre is valamit, mint a mannára!
-
Csixi68
tag
Boldog Új Évet mindenkinek!
-
Csixi68
tag
válasz
Saskakas18 #6046 üzenetére
Szia!
Nem ismerlek, nem haragszom!
De tévedsz, igenis van akit érdekel... momentán engem. Építő jellegű hozzászólásod jobban jött volna, hogy amire én nem tudok rájönni, nekem zavaró, esetleg segítséggel megoldottá vált volna. Amit meg leírtam példának írtam le és nem azért hogy hencegjek.
Különben meg nem rangra hajtok, hanem a totális hatalomra!
A faszságokat meg itt Te írod, de hidd el rögtön bocsánatot is fogok kérni, ha látom azt, hogy építő jelleggel szólsz hozzá a fórumon zajló beszélgetésekhez.Üdv: Csixi
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6042 üzenetére
Na most 3 millióból 1 milliót elvittek, szóval randomnak tűnik az egész!
Ja és csak 5 óra pajzsot kaptam, míg tegnap 10 órát. -
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6042 üzenetére
Próbáltam utánanézni, de volt ahol 25%-ot írtak, volt 20, de 5 % is. Szóval nagyon nem egyértelmű... Mondjuk én jól jártam. Csak az a gond, hogy megint van 2,5 milkóm és semmire nem tudom költeni... picit rossz érzés, hiszen lehetne még mit építeni...
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6040 üzenetére
Tegnap Mesa I-tem egy ilyennel, level 93 volt, hát mit mondjak. Harcol, lő és robban mindenfelé, Nem tudom milyen lehet a skillje de volt olyan hogy a pálya túlsó felén is rombolt tisztességesen...
-
Csixi68
tag
válasz
pcpunisher88 #6038 üzenetére
5-6000??? Én örülök, ha összejön 2 ezer... pedig már elég erőske lettem... hogy csinálod? persze fél év alatt nekem is összejönne
-
Csixi68
tag
Tegnap este játszottam kicsit, összegyűjtöttem 3 millió aranyat. Mivel mindenem megvan ami lehet, nem tudtam vele mit kezdeni, mondtam vigyétek... Jött is pár percen belül egy erős ellenfél letarolt mindenem és elvitt 761 ezer aranyat. Na mondom egészségedre... Így is maradt 2,79 millió aranyam...
Ez így rendben van??? Megjegyzem a bányáim tök üresek voltak. Esetleg a 3 millió fölötti részt is beszámolja ilyenkor?Más: megint válaszút előtt vagyok, mindjárt lesz 50e HB-m melyikre költsek?
Paladin, Succubus, Schampion, Ninja, Cupid vagy a második Vlad? -
Csixi68
tag
Crest-nél melyik hősnek mit érdemes adni? Esetleg aki már tapasztalt valamit, az megoszthatná! Na meg mennyire érdemes húzni? 51-nél tartok, de nem vettem észre, hogy valami változna...
-
Csixi68
tag
válasz
robertinyo70 #6017 üzenetére
Vladnál azt vettem észre, hogy a skill nagyon számít!!! Nekem amikor 80-as volt és 4/9-es nagyon ütött, utána meg felhúztam 120-ra és maradt a 4/9, alig változott valamit.
A másodlagos képességének én Berserk 3/5-öt raktam, így elég jól felgyorsult, kompenzálva, hogy nincs PD-m, így nagyon brutál lett, persze 5/5-nek jobban örülnék. Annak meg még jobban, ha lehetne a másodlagos képességeket cserélni, nem csak kártyákkal, hanem a hőseimmel egymás közt...
Az Expert dungeon-ban nagyon lehet érzékelni a Vlad erősségét... gondolom PD-vel meg isteni... -
Csixi68
tag
Mike, ránéztem az elrendezésedre, így nem jó, a hősök legyenek egymás mellett, hogy támadáskor védjék egymást. Most szerintem csak 2 hősöd megy ki, azokat meg lenyomják, utána jön megint 2 hős, szóval nem jó!!! Mivel sarokból támadnak, így az aranytárolód mellé tegyél még valamit, hogy azt üssék először, így időt tudsz nyerni...
Este leszek, most még karácsonyi készülődés van...
-
Csixi68
tag
Gratula Nektek!
Látjátok jönnek a jó hősök, csak várni kell, na meg pörgetni... sajna a PD Nekem még nem jött.
A Vlad Dracula és Pumkin Duke-ot húzzátok nagyon... Én a VD-t húztam eddig 150 6/9-re, brutális mindenben...
-
Csixi68
tag
válasz
robertinyo70 #5997 üzenetére
Szia!
Írtam fentebb, 900-nál többet egyszerre Ne!!! Azt is úgy hogy 3x1; 1x3 és bármelyiket a kettő közül harmadiknak!
Ha erre nem ad, akkor ne próbálkozz aznap vagy pár órával később esetleg még egyszer... szerintem...Akkor érdemes többet pörgetni, ha van sok-sok...
-
Csixi68
tag
Még ilyen aratást... 1,1 millió arany 670e manna egy manusnál... volt
Már csak az a kérdés, mit csináljak az arannyal? Viszi aki akarja... most már alszom.
-
Csixi68
tag
3 támadás: 2,5 milkó arany és 1,7 milkó manna
Aki ügyes az elviszi tőlem a maradékot, nem tudom mire költeni. (355e gold, 47e manna)
-
Csixi68
tag
Mesa-1 vagy 2-ben tolja valaki?
Mostanában hanyagoltam, mert állandóan olyan csapatba kerültem be, ahol nagyon gyengék voltak a hősök, feltolta 130-ra egy hősét az egyik, a többi meg 60-80-as volt. Mért nem értik meg egyesek, hogy amíg gyenge valaki, addig ilyen helyeken nincs sok keresnivalója. Még én is félve lépek be és csak akkor próbálok harcolni, ha van legalább egy PD a csapatban, anélkül nincs esély. Mesa 2-ben meg pláne és erre most is 60-as levellel kóvályognak bent. Szerintem 4000 pont alatt nem érdemes belépni oda. Most is elment két lehetőségem, az utolsó pillanatban sajna 2 toronyra már nem volt időnk... -
Csixi68
tag
válasz
Saskakas18 #5983 üzenetére
Hogy sikerült hozzá kulcsot szerezni? nekem még az ezüstöt is ritkán adja...
-
Csixi68
tag
válasz
vaki2002 #5984 üzenetére
Szerintem nem rossz, grizzlyt és a druidát fejleszt, ninja is mehet, a többit próbáld lecserélni... triton nekem nem jött be, (100 level) a palladin 120-as, de sikerült sok-sok kitartással lecserélnem Schampionra, azóta hanyagolom. ha pörgetsz kristályért, akkor 900 alatt ne fogj hozzá, úgy is rizikós. Én sokat harcoltam és a zöld shardokat gyűjtögettem, így vettem meg Succubust és Thunder God-ot, a többi a szerencsén múlott.
-
Csixi68
tag
Szia!
Ó fiatal játékos... Kezdem a közepével és majd kiigazítanak a nagyok... szorgalmasan és gyorsan építgess. Elején az épületekre törekedj, haszontalan hősökre ne pazarolj. Tudom nehéz, de próbálj meg minél hamarabb lila hősöket beszerezni a zöld és kékekből elég ha 5-5 lesz, 80-100-as levellel. (később növelheted majd őket toronyba)
Kristályt én a legelején a free dolgokból vettem, beregisztráltam játékokba, mindenhová, csak hogy jöjjenek. nagyon keveset adnak, de meg kell becsülni, ha nem akarsz rá pénzt áldozni. (szerintem felesleges) Arra készülj, hogy nem 1-2 hónapos játék, már én is több mint fél éve űzöm. Viszont ha sikerül az elején túljutnod és jó hősökre szert tenned, akkor elég élvezetes játékban lesz részed. A Questet mindig csináld meg, legalább kettőt 1 nap. Én reggel és este szoktam, na meg mindent amit a lehetőséged enged. Mostanság arra figyelj, hogy az összeszedett aranyat és mannát költsd el, mielőtt aludni engednéd a játékot, mert képesek pár ezer aranyért is letarolni mindent. Igaz így kapsz 8-10 óra védelmet is ingyen...Nem nagy segítség, de ennyi tellett per pillanat. Ha van valami konkrétabb kérdésed, akkor azt tedd fel, könnyebb úgy válaszolni.
-
Csixi68
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5974 üzenetére
Szia!
Szívesen, csak még nem tudom, hogy a telefonképernyőről hogyan tudok képet lelopni... sajna a tabom csak februárban lesz meg, késik a mikulás
Addig megpróbálom megkeresni, hogy kitől is másoltam én is le, ott volt több elrendezés is...
Az én elrendezésem is nagyon hasonló Tuszy képéhez, bár ha én már ott tartanék, akkor biztosan könnyű lenne... ennyi Might-tal és HB-valMekkora skilljeid vannak? Azt vettem észre, hogy nagyban befolyásolják a meneteket...
Más: hogyan lehet leghatékonyabban 4/9-től felfelé skilleket fejleszteni? Tippek?
-
Csixi68
tag
Ok! Hogy cseréljünk?
Na 1 napig nem voltam, erre eltüntettek majd 1 milkó mannát és aranyat...
Remélem örömöt okoztam nekik. Challenge II. N4-ig megy, a két fránya dinó teljesen kikészít. Mostanában alig ad valamit, eddig mindig kaptam pár száz mannát vagy aranyat sok EXP-vel együtt, a frissítés óta alig jön.
Picit alakítsd át a várad környékét, a te formációddal alig ment a J, inkább csak a H, de amikor átalakítottam újabbra akkor simán vertem őket, a lényeg, hogy a PD ne induljon be, mert akkor csak vereség lesz belőle.. Nézd meg az elrendezésemet, egy próbát megér!
-
Csixi68
tag
válasz
Saskakas18 #5915 üzenetére
akkor örülök, bár még mindig egy PD-re hajtok. Na az lenne ám a kéjmámor
Igaz én úgy vagyok vele, hogy 900 gemből ha nem jön semmi, akkor leállok és csak másnap folytatom. Így jött Aries a két VD, Cupid és egy Schampion is.
-
Csixi68
tag
Na mondom összejött 2000 gem, pörgetek egy kicsit hátha jön PD, sajnos nem. :-( Viszont jött Cupid és még egy Vlad Dracula. Kár hogy nem lehet becserélni VD-t PD-re.
-
Csixi68
tag
Sziasztok!
Végre van 50e HB-m, szerintetek melyiket húzzam?
6 Thunder God, 6 Palladin, 6 Succubus, 6 Champion, 5 Ninja -
Csixi68
tag
Köszi bokorugró!
Megépítettem a bázisod, eddig H simán ment, de I-nél lenyomtak elsőre... Most I simán megy és a J is, hála Vlad Draculának is!
J 3-ból 3!!!
-
-
Csixi68
tag
Munka közben örülök, ha a telefonom elő tudom venni... ma elég sok időm volt így gondoltam letudom azt a 2-3 manna mill-t, hogy meglegyen a 6. hősömnek a hely. Sajna még maradt egy, majd mindjárt nekigyürkőzök, ha nem támadnának folyamatosan. Az hogy lehet, hogy egy személy zsinórban 4-szer rabolt ki 2-3 perces különbséggel?
-
Csixi68
tag
Hiányzik még a mannagyárból a 16. szint, hogy meglegyen a 6. hősömnek a hely... igaz már csak kettőt kell feltuningolnom.. ebből most lesz meg az egyik még kell 400e arany...
Lila cardot mér kaptam párat, de csak kék hősöket adott eddig...
Pedig egy tök még elférne nálam...
-
Csixi68
tag
Ezt a szívást! Ma már ötödszörre... Találtam egy tök jó ellenfelet 250e/210e arany manna aránnyal legyalultam, már csak egy épület volt hátra, erre csörög a telefon... Újra belépek és arany-manna maradt a régi a hőseim meg ébredeznek 20 perc múlva...
-
Csixi68
tag
Ez így tök gáz questben 370k mana-t kell összeszedni, eddig 16k volt a legtöbb amit találtam... Mikor változik már ez meg, mert így halál lett a játék, ráadásul az erősek mindig jönnek és tökre legyalulnak. Most meg parázhatok, nagy nehezen összeszedtem 1 milkó aranyat (még 5x ennyi kellene) és ha kilépek "eltűnik".
Remélem nem tart már sokáig ez az állapot... -
Csixi68
tag
Nem a megszüntetés került 1000-be, hanem az újbóli Guild készítés, mert csak így tudtam flag-et készíteni és Bosst játszani. Lehet hogy bénáztam valamit, nem tagadom
Már valamelyik nap PD-vel álmodtam annyira jó lenne, bár a Vlad kárpótolt érte... Megvan a Schampion, fejleszthetem ezerrel...
-
Csixi68
tag
Viscount vagyok reggel óta 23141 ponttal. Sajnos az elején én is sok hőst kidobtam, bár szerencsére csak a zöld és kékből, na meg hülye ésszel minden lila hősömet elkezdtem fejleszteni, így elég sok 80 és 60-as hőseim vannak. A gemet meg elvitte ma az új fejlesztés, nem tudtam mit kell csinálni és elnyomtam 2000-ret véletlenül. Most van kemény 111 db, csillag meg 7106. A Vlad Dracula nagyon erős 80 - 3/9-en is viszi a G4-ig a sok apró katonát, ott bukik ezért is szeretném a skilljét feljebb tornázni.
Nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat, így könnyebb lesz.
Még egy kérdés: klánba érdemes szerinted betársulni? Én nem értettem mit hogyan és csináltam egyet, beléptek hozzám, de el is tűntek, igaz nem is fejlődtek 2 hónap alatt. Most egyedül vagyok benne, de csak így tudok Boss-ban harcolni... Egyszer megszüntettem, de az 1000 gem-be került :-(
Üdv: Csixi
-
-
Csixi68
tag
Bocsi, idézőjel kimaradt!
Javítom
Sajnos azonban a Boss1 csak 18 perc alatt megy, a Mesa 1 meg csak akkor ha nagyon erős társat kapok vagy két PD van a csapatban. A Mesa 2 már sajnos nem megy. A Challenge meg H2-ig araszolgat.
Kevés a csillagom és a drágakövem, igaz pénzt még nem öltem bele...
Reggel és este van időm foglalkozni vele, de így max 3-5 ezer csillagot tudok összekaparni, úgy meg elég nehéz fejlődni. Ja és nem tudok angolul egy mukkot sem, szóval a Google barátunk által jutottam eddig, de itt megakadtam: kevés csillag és lassú skill fejlődés...Üdv: Csixi
-
Csixi68
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még és nem nagyon vágom a dolgokat, de a legfőbb problémám az, hogy nem tudom a skillt növelni a hőseimnél. Vagyis tudom, de az nagyon lassú és költséges. Van-e valami megoldás rá, hogy gyorsabban növekedjen, most átlagosan 3/9 és 4/9. Valamelyik nap "szerencsém" volt, megcsípett a szúnyog, pörgettem egy 3-ast és erre jött is Drakula...
Hőseim:
Aries: 140 - 4/9 - War God 5/5
Druid: 139 - 4/9 - Revive 2/5
Paladin: 120 - 4/9 - Flame Guard 2/5
Succubus: 120 - 3/9 - Heavy Blow 2/5
Thunder God: 120 - 4/9 - Berserk 2/5
Ninja: 100 - 1/9 - Tenacity 2/5
Vlad Dracula: 80 - 3/9 - Tenacity 1/5Építő tanácsot kérek, hogy merre, melyiket és mit fejlesszek? Célom a totális hatalom megszerzése!
Köszönöm válaszotokat!
Csixi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Call of Duty: Black Ops 6
- Assetto Corsa EVO
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest