Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stefa0009
csendes tag
Van nekem egy canon mp150-es nyomtatóm. Egyik napról a másikra e5-ös hibát írt ki:The ink cartridges are not installed or a non-supported ink cartridge is installed, or the ink cartridges are not installed properly. Ezután kicseréltem a patronokat a fekete az PG-40 a szines C123 (meindkettő új). Most már nem az e5-ös hibát írja ki hanem az e14-est ami így szól:The Ink cartridges whose destination are wrong. Se scanelni se nyomtatni nem birok.
Beléptem a szerviz menübe ott szépen megcsinálta a próbanyomtatást.Valaki tudna nekem segíteni.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Nyomtatók, Tonerek HP, Epson, Canon
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- Canon DR-M260 Dokumentumszkenner
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest