- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Memphysto #1243 üzenetére
A chip szerintem is végtelen sokat bír, én úgy csináltam, hogy hajtottam alá egy kis ragasztószallagot, és ilyen öntapadós matricaként tudom pár másodper alatt átragasztani, simán kézzel. Lassan 2éve van ip4200es nyomtatóm, és mióta kifogyott a hozzáadott gyári, azóta utángyártottat használok, és semmi baja.
-
kaliber
aktív tag
válasz
Memphysto #1245 üzenetére
Nem kell megfúrni!
A patron tetején van a töltőnyílás (a fólia alatt) ebben van egy golyó ezt kell kiszedni (belehajtasz egy facsavart vagy az Ink-Mate ut. készletben levő célszerszámot) és itt feltudod tölteni, de a legelső lépés a patron alján levő nyílást bekell ragasztani jó minőségü szigetelőszalaggal mert a tintát a vákum tartja bent a patronban. -
afterburner_
őstag
válasz
Memphysto #1243 üzenetére
a patron evésrol...hat sztem olyan nagyon nem eszi a tintát
bar ennel is igaz ha rafekszik az ember es fotokat nyomtat, akkor bizony berantja hamar a tartály tartalmát, sztem gazdaságos a fenntartása, én mondjuk patront nem veszek csak tintát töltök után, sokat nyomtatok vele nem lenne gazdaságos a fenntartása ha csak a ptronokat rakosgatnek bele, ha utangyartottakat akkor sem. a chip cserélgetes sztem örökös ha nem valami éles szerszámmal veszed ki ami megkarcolja a nyaklapot stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest