- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Szerintem:
Fejet mosd ki folyó meleg víz alatt (akkor ok, ha a kezed alig bírod alatta tartani), addig öblögesd, amíg tiszta nem lesz a víz
50db-os dvd tok tetejébe önts desztillált vizet, (előtte mikróban jól felforrósítod, ne forrjon, 60-80°C ok) a tiszta fejet beleteszed. Had ázzon, akár több napig is. Naponta 2* utánamelegíted a vizet, és a fejet visszateszed bele.
+ amikor eszedbe jut, vagy arra jársz, akkor kikapod a desztvízből, és folyatod rá csapból a forró vizet. Utánna mehet vissza a tokba. Nekem 2,5 nap kellett a fej kimosásához.
Mielőtt beteszed, nem kell radiátorra tenni, vagy hajszárítóval szárítani. (I450-es feje a szárítástól adta meg magát, a kicsapódó vízkő nem tett jót neki.) Csak lerázod róla a vizet, (addig kell lengetni, amíg vízcsepp van rajta) És mehet vissza.
Hátha neked is használ.
Első pár nyomat nem volt jó, de a gyerekeknek nyomtattuk a színezőket, és a 10. nyomat már ok volt. Nekem a pgbk volt beszáradva. A fúvókaellenörző nyomatban láttam vagy 20 kis csíkot :-) , azt sem tökéletesen. -
afterburner_
őstag
-
afterburner_
őstag
ha előtte tisztítottál párszor egymás után, akkor nem fog tisztítást engedni. csak ha nyomtatsz néhány lapot:-) ha nincs meg az ellenörző mintán a magenta valamelyik sora akkor ha a felső nincs meg jobb fúvókasor, ha az alsó nincs meg akkor bal fúvókasor levegős, vagy el van tömülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged