Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukk
tag
Hali!
Úgy hozta az élet, h esküvőt fogok fotózni hétvégén (polgári ill. étterem). Azt hallottam, ahhoz nem árt már a külső vaku. Elképzelhetőnek tartjátok, hogy valahol/valakitől lehet vakut 550d-hez (nyilván nem kell high-end) bérleni/kölcsönkérni kb egy napra? Hol érdemes próbálkoznom, ha nem itt?

Esetleg egy-két gyorstalpaló tipp? (két kitobim van hozzá)
-
Mukk
tag
2hetes / 126 expo / no karc

ez a magiclantern pontosan mit tud?
-
Mukk
tag
na vazz, nem gondoltam, h ekkora perpatrvar kerekedik ebből az lcd-védő témából

nekem inkább a tudat, h biztonságban van, de xart sem szeretnék, na majd elválik... giottos meg nincs még nálunk, de legalább drága is
(30fontért láttam első linken, ami feljött) -
Mukk
tag
ilyennel van tapasztalatotok? érdemes? hogy szedem le, ha úgy adódik?
-
Mukk
tag
Sziasztok!
Nemrég van nekem is 550D-m és nagyon bejön! Összehasonlíthatatlan a korábbi Fuji Finepix 5600-al

Gondolom, itt sokaknak van/volt a 18-55-ös alapobjektívük. Nem érzitek néha, h pont még egy kis zoom jól jönne? (amivel már pont a telezoom kitobi alsó tartományát használnám)
Ennek kapcsán mit gondoltok az EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM obiról? Mi a különbség a sima és OEM változat között (elég nagy az árkülönbség)?
Vagy csak még nem szoktam hozzá, hogy hogyan célszerű használni az objektíveket? (Ne nem mintha ez "sírás" akarna lenni, csak inkább első tapasztalat)
Üdv
-
Mukk
tag
válasz
johnjohn
üzenetére
Két kérdés csak akkor: mi lenne a 18-55 IS kitobi után a következő ill. - a fontosabb - milyen oldalt ajánlasz, ahol olvasgassak?
Nem magam helyett akarlak dolgoztatni, én is találok oldalakat, de hátha van már jól bevált. Egyébként könyvem is van, csak még sokat kell benne következtetnem

-
Mukk
tag
Sziasztok!
Tetszik nekem is ez a gép. Fontolgatom a vásárlást pár hónapon belül, de kicsit tájékozódnék...
A kit objektívekről hallani (olvasni) sok rosszat, egy 18-55 IS ill 55-250 IS kitobi "passzol" a váz tudásához? Vagy az áruk miatt ezek a belépők és kész. Mennyire érdemes a két kitobjektívet kiváltani egyel? Nem egyszerűbb? (tudom, h e kezdő kérdés miatt sokan "kiakadtok", de állom és hallgatok a tanító szóra)
Ha nem kitobjektív, akkor mi következő szint ehhez a vázhoz?
Ja és a bónuszkérdésem, ami kicsit általánosabb: nagyon röviden elmagyaráznátok, hogy miért jó a nagyfényerejű objektív (pl f2.8)? Mert azt már tudom, h jó, az ára is mutatja

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest