Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
A reális ára olyan 45ezer körül lehet, obi nélkül. Kezdésnek szerintem megfelelő, nekem is még ez a vázam van, az aláírásomba látható linken láthatod, hogy kb mire képes. Szerintem tanulásra tökéletes, én szeretem, annak ellenére, hogy már érzem a korlátait. De látod, azért sok dolgot meglehet vele oldani azért.
Az 1100as is jó ilyenre szerintem, kezdésnek bátran ajánlanám. Nekem azzal egyetlen bajom van: Markolatból nem megy rá olyan amit rendesen tud kezelni (sőt, csak expozni tudsz, de külön zsinorral kell összekötnöd) és a memória kártya is az akku mellett van, ami markolatos használat esetén minden alkalommal le/vissza rakást jelent.
De ha megfogsz egy 1100ast és azt mondod, hogy , hüm, jó lesz ezt fogni nekem, akkor bátran vedd meg szerintem. Esetleg 550D-t érdemes megnézni, az egy jobb váz és már árban se nagy a difi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest