Hirdetés
-
Mobilarena
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Vásárolt már vki innen? Mennyire megbízható hely, illetve gondolom nem dobozos termék, hanem Steam kulcsot kapsz
Megér 3k-t a game és mennyire sok a csaló? 
-
attos71
tag
Na még mindig steam vásárlás...A maestro karit azt nem fogadta el...de kiderült, hogy ami meg van mellé web-es kártyám az meg MasterCard...
...De ehhez a karihoz tartozó számlára meg csak most toltam át egy kis zsét, ami persze csak hétfőn reggel lesz rajta... 
Most akkor megadjam a steam-en és amikor le tudja vonni akkor küldi a letöltéshez a kódot, vagy 1ből kivág, hogy nincs zseton a kártyán?
-
LamaCube
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Halihó tegnap sem voltál, így kiestél a praxisból

-
LackoMester
addikt
Halihó, ma este nem leszek, de holnap igen. Jó gémet.

-
albert8
veterán
Kösz a tegnapi gamet

Sok volt a pudding
-
attos71
tag
A bankkártyám típusát elnéztem sajnos nem mastercard, ha nem maestro, ez pont nem szerepel az elfogadott kártyák közé, de a az aláírás sávon ezen is ott van a magadáshoz szükséges szám...
...akkor most tudok ezzel rendelni vagy sem? -
attos71
tag
Hali Mindenkinek! Kellene egy kis segítség Nekem! Akció van a Steam-en a DLC-kre és szeretnék vásárolni a Steam-en keresztül. Elviekben a bankkártyám az alkalmas a dologra. Vásárolt már így valaki? Biztonságos? Ft-ban is megy a dolog, illetve a bank (OTP) mennyivel vág még meg, a vásárlási összeg mellett?

Előre is köszi!
Attila -
albert8
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Metro 2033

-
Wans
aktív tag
lol nézétek!
az előbb megint olyan filmeszerű videot játszottak, mint amilyet mutattak márcuusban vagy áprilisban. nagyon állat!

-
busman
veterán
IWnet szarakodik....
-
kiszoltan93
csendes tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
okééés

Dee, a bökkenő az, hogy ehhez a témához hülye vagyok. Hol keressem ezt? hova irjam be?

(azt vágom h böngészőbe beirni h 192.168.1.1 csak azt nem tudom hogy itt mit, és hova)
Ha kicsit részletesebben letudnád írni, nagyon nagyon megköszönném!!!
Köszi előre is! (:
-
Svájcinéger
őstag
válasz
kiszoltan93
üzenetére
Sok jelentősége nincs. Ha újraindítod a routert, lehet, hogy már open. Nálam mikor Linksys-em volt és ezek be voltak állítva, mindig Open volt, mióta ASUS routerem van, akkor meg inkább Strict.
Ezeket a portokat kell megnyitni a Steam szerint:
Steam Client
• UDP 27000 to 27015 inclusive (Game client traffic)
• UDP 27015 to 27030 inclusive (Typically Matchmaking and HLTV)
• TCP 27014 to 27050 inclusive (Steam downloads)
• UDP 4380
Dedicated or Listen Servers
• TCP 27015 (SRCDS Rcon port)
Steamworks P2P Networking and Steam Voice Chat
• UDP 3478 (Outbound)
• UDP 4379 (Outbound)
• UDP 4380 (Outbound)
Additional Ports for Call of Duty: Modern Warfare 2 Multiplayer
• UDP 1500 (outbound)
• UDP 3005 (outbound)
• UDP 3101 (outbound)
• UDP 28960 -
kiszoltan93
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg tudtok segíteni légyszives!
->Segítségre lenne szükségem. Szeretném a MW2-ben a NAT-ot Open-re állítani. Rengetegszer kerestem google-ön a megoldást, még ebben a fórumban is oldalakat lapoztam át (nem azért irom mert lusta vagyok, télleg órákat kutattam), de nem találtam semmiféle részletes leírást ahhoz, hogy mit állítsak át, hogyan konfiguráljam a routeremet. TP-Link WR542G típusú routerem van.
Akinek hasonló problémája volt vagy ha nem is volt, de ért hozzá, kérem segítsen!
Előre is nagyon köszönöm! -
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Hülyék ezek. Még mindig 40 ájro a BO.
Mondjuk akinek nincs meg valamelyik DLC az megvehetné.
Néha nekem is eldobja magát a Logitech G7 játék (és más közben is), de az legalább vezeték nélküli, így van rá oka. Mondjuk mióta mégközelebb raktam a vevőt (a házikóm tetejére) talán nem csinált ilyet. Kop-kop.
-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Csak van valami régi driver, amivel rendesen működik, downgrade powa!

-
Gerisz
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Mióta megjelent az MW2 azóta játszom és Diamondback meg sok éve szolgál probléma nélkül. Soha nem volt ilyen gondom mint ami most előjött.
Újra telepítettem a rendszert és ezzel a játékot is. Első két nap semmi gond nem volt, tegnap előtt meg elkezdte ezt, hogy nem megy középső gomb már a beállításokban se tudom hozzárendelni semmihez, olyan is volt tegnap, hogy mikor beléptem egy játékba nem működött a bal egérgomb, nem tudtam lőni. Kiléptem és a menüben minden gond nélkül működött, vissza játékba megint nem, majd miután újraindítottam Steam-estől akkor javult meg (a középső gomb nem) -
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Miért kell egy egérem illesztőt cserélni, ha rendesen működik?

-
Rusher
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem is Razer van és soha egyetlen játéknál nem volt gondom

Sztem nem egyértelműen az okozhatja a problémát.... -
LackoMester
addikt
válasz
Gerisz
üzenetére
Látom Razer egered van, hát azzal van a gond, nekem is szarakodik a gém az Imperatorral, sajnos a legújabb driver nem a legjobb ( az előző sem volt jó, de ez ...
) , előfordul, h. nagyobb laggoknál egyszerűen lefagy, sőt tegnap be is akadt, szóval szerintem itt van a kutya elásva. -
Winne
nagyúr
Jó kis játék volt, csak nem volt bennt semmi komoly killstreakem, így az égi áldást nem nagyon kaptátok.
Egyedül elég nehéz az tény, egy fecske nem csinál nyarat, még egy ilyen ügyes forma sem. 
@(#28565) Gerisz: a játékon belüli beállításod lehet, hogy nem marad meg egy külső egérillesztő miatt. Próbáld meg újra beállítani, esetleg ha használsz külön programot az egeredhez, akkor zárd be és csinálj egy próbakört.
-
Gerisz
addikt
Az mitől lehet, hogy nem működik a játék közben a középső egérgombom?
Mindenhol jó, de a játékban nem, most meg már a bal egér gomb sem megy a játék alatt, nem tudok lőni.
Már úgy megutálom mint a sz*rt ezt a játékot. -
kiszoltan93
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Szeretném a MW2-ben a NAT-ot Open-re állítani. Rengetegszer kerestem google-ön a megoldást, még ebben a fórumban is oldalakat lapoztam át (nem azért irom mert lusta vagyok, télleg órákat kutattam), de nem találtam semmiféle részletes leírást ahhoz, hogy mit állítsak át, hogyan konfiguráljam a routeremet. TP-Link WR542G típusú routerem van.
Akinek hasonló problémája volt vagy ha nem is volt, de ért hozzá, kérem segítsen!
Előre is nagyon köszönöm! -
LamaCube
addikt
Köszönöm a játékot
Holnap tovább leszek, kb. 21:10-ig hiszen jön a hétvége

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha már közelebb vagy, az elég.

Mondjuk ahogy este fogynak az emberek egyre jobb, addig van olyan, hogy killcamben látom, hogy ott állt a pali előttem , elfutok mellette és nem veszem észre. Na ennyire azért nem vagyok lámi.

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
de igen! Költözz közelebb!

-
Wans
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
De azért sztem mégiscsak nálad legjobb a pingje mindenkinek.

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Miért? Ő is velünk játszik?

-
Svájcinéger
őstag
válasz
lafaty80
üzenetére
A keménymagnak megvan mindkét DLC. Néhány emberkének, akik később csatlakoztak és ki-ki maradnak, hiányzik az egyes vagy a kettes, de talán a kettes többeknek nincs meg. MI SZERETJÜK A DLC-s PÁLYÁKAT !

Winne: mindig is tudtam, hogy mazochista vagy. Ismét magad ellen beszélsz és persze ellenünk.

-
v-paci
aktív tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Pár játék esetében a vsync ki/bekapcsolása megoldotta a microlag problémát...
-
lafaty80
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
alap map-okon nyomjátok, vagy valamelyik dlc-t érdemes még leszedni? (2-öt láttam, de feleselgesen nem fizetem/töltöm le.)
-
Winne
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
Nincs cfgbuzerálás! Keress másik illesztőprogramot a videokártyádhoz.

-
Devil Smile
őstag
Koszi a helpet sracok.. elinditottam a server keresest elmentem zuhanyozni es mire vegeztem mar irt vmi serverlistat h letoltott de pont el is tunt mire elolvastam volna.. es utanna mar jo lett.. de vmiert olyan mintha mikrolaggolna a jatek 70-80FPS megvan siman es megis szaggat a jatek...vkinek vmi 5let erre? esetleg vmi moddolt conf. fajl..

-
Winne
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Én is köszi! Hát igen, volt ma gl rendesen és volt csaló is... Nem azért gl-eznek, mert jobb náluk az ellen valamivel szerintem, csak egyszerűen könnyebb megoldás, mint megtanulni gyorsan pontosan célozni...
A pudingolók már 8-kor mennek fel, akkor már mehetsz te is nyugodtan, én amikor hazaértem írtam is neked, hogy jössz-e.

Vesztett meccs ritán van, most Srapyardon lett volna, ha Tupa nem dobál ki pár only tubert.

-
BandiHUN
veterán
Köszi az estit,srácok!

Ennyi GL-t nem nyeltem be annó 2 hét alatt sem,mint ma
Bár azért gonosz leszek,mert láthatóan remekül játszanak a ph-ból jópáran,a nyomikból ez hozza ki sajna a túbolást,ha jól emlékszem,nyertünk minden kört tegnap is,ma is.
Más egyébként Tupán kívül nem szokott hostolni?Mentem volna fel 8 után,és akkor rengetegen lettünk volna,9 asszem...ilyenkor jó lenne valahogy 2 brigádban,majdnem 10-kor mentem fel(szóltatok),de akkor is még annyian voltunk,hogy egy negyedóra volt,mire lett ellen. -
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Jé tényleg, én is celeb lettem!

-
Svájcinéger
őstag
válasz
LackoMester
üzenetére
Nem tom ki fotózott, de annyi lőszerrel nem indulnék háborúba, amennyivel rendelkezett.

-
BandiHUN
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
persze,mennék

Így nem is volt olyan rossz a dolog,bár persze visszaszokni szörnyű,mintha most kezdeném majdnem
Devil,furamód nekem is ilyen,szintén sokáig nem volt a gém használatban,open...ami fura,hogy az elején elpöcsöl az ember 5 percet is,mire talál valamit,de utána "beindul" a szekér,pl.egy fél óra múlva már szinte rögtön van szeró,mintha valami nagyobb adatbázist töltene le vagy mittudomén...de csak az eleje nyűg,utána rendben megy minden,a helyzethez képest tűrhető hostok szoktak lenni.
Ami fura,hogy az elején ráadásul pont ótvarabb szobákba rak be,de utána úgy javul a találati pontosság,ahogy játszik az ember,pl.fél óra múlva már kicsi pingű hostot talál,van,hogy akár azonnal,ahogy a gombra nyomok.
Nem tudom,mitől lehet,arra is gondoltam még,hogy esetleg a netszolgáltató a ludas,hogy elárasztja a gém egy csomó oda-vissza kis csomaggal,és időbe telik,mire rendeződik a helyzet,mittudomén.Játékban amúgy gond nincs,akadás vagy bármi nincs,pedig fullon nyomom én is,árnyékkal,gaz élsimítás nélkül,de beakadásom tegnap is 1x volt,haver rámírt msn-en,ki is lőttem nyomban...
Nekem egyébként semmi más játékkal se szokott gond lenni,végülis mezei kábelnetes 10/1 netem van,15-ös pinggel kábé,és stabilan is tudja ezt minden napszakban. -
busman
veterán
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem is van céges,meg persze telóról is nyomom....

-
LackoMester
addikt
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nálunk is hasonló a felállás, csak van egy +Eee.

És ez így nagyon is jó.
-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Jó világ...

-
Winne
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Azon is dolgozol, vagy csak amolyan mindenki gépe?

-
Devil Smile
őstag
válasz
tupacamaru
üzenetére
köszi mindenkinek megnezem majd ha hazaertem..
HCTDM et neztem meg sima TDM meg asszem egy 3. modot is neztem..
-
busman
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Aztán ha nem tetszik a map akkor meg :

-
busman
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Miva,nem dolgozol?

-
tupacamaru
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Szerintem csak 100-ig engedd, utána mindig inditsd újra a keresést. Valamint olyan játékmódot próbálj ahol több játékos van, pl TDM.
-
busman
veterán
válasz
Devil Smile
üzenetére
Várj 2x 150-ig.... el fog indulni...

-
Devil Smile
őstag
Udv all
kene egy kis help.. feb-marc korul jatszottam utoljara mw2 vel akkor emlekeim szerint nem volt gond tegnap viszont szerettem volna jatszani es nem talal servert ill nem csatlakozik 1 szobahoz se csak irja a prbalkozasokat h <50ms pin 60-70-80-90-100... de semmi
NAT: Open... Steames termeszetesen eredeti..frissitest nem talalt..
2-3percet vartam majd meguntam megprobaltam 3-4 alkalommal de semmi..
vkinek vmi 5let?

-
Winne
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Na és lehet, hogy ma is leszek és hangom is lesz (már ha leszek
). 
@(#28521) Svájcinéger: ugye-ugye. Bezzeg egy jó indián sosem felejt.

@(#28522) Lorenzo9: gyere gyakran.

-
BandiHUN
veterán
Köszi én is a tegnapit

Bár nehézkesen indult,mert a ts3 csonttá fagyasztotta a Steamem,amikor indítottam volna a gémet,de aztán némi restart,stb.megoldotta a helyzetet... -
Svájcinéger
őstag
Köszi én is. Azért volt egy két arc, aki hiányzott az este folyamán.
LackoMester: meg is lepődtem, hogy ki ez a régi-új hang.

-
LackoMester
addikt
Én is köszi a gémet, végre Winne megszólalt.

-
Wans
aktív tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
-
Winne
nagyúr
Uraim, köszöntem a játékot. A végére volt pár jobban futó meccs, ahogy fogynak a netezők a faluban egyre játszhatóbb a dolog.

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Lhet virítani, mert jövőőőőőőőők. 
-
Mappa
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
detto ugyanazért hagytam abba... + kb. 10 körből 2 ha nyertem vagy láma csapat vagy egyszerűen mint ha kinyomott monitorral gamelnék annyira szarul megy. utóbbi hetekbe rászoktam a dom-ra (belevittek a jóba? a ph-s banda) de egyedül az is halál GL zápor, rpg zápor csalók minden 3. hoston..... így most pihenőre vágtam magam, nem is baj holnap indulok Németországába 5 napra

-
busman
veterán
Este leszek én is .... avatarom vérpista

-
Winne
nagyúr
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Pedig mindig egy ilyen Trustra vágytam...

-
Svájcinéger
őstag
Nem gondoltam ám komolyan.
Annyira kényelmetlen egy idő után, hogy oda nem adnám egy havernak, hogy nyomja a fülét. 
LackoMester: az nagyon durva volt. Pedig már játszottunk velük és eddig mindig szarrá vertük őket. Gondolom elegük lett, hogy elkalapálják őket, aztán beújítottak egy kis wh-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- RAM topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megér 3k-t a game és mennyire sok a csaló? 
...De ehhez a karihoz tartozó számlára meg csak most toltam át egy kis zsét, ami persze csak hétfőn reggel lesz rajta... 

én speciel rekordot döntöttem 23:20-ig voltam. Rég volt már ilyen