Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz venom8888 #3883 üzenetére

Ilyet én is megfigyeltem,pedig HC-n még a csapattársakat is bevakítja,de nagyon kicsi az effektív távja,a flashnak is,mindig dobom,és valami feladathoz eddig van 4 stunolásom összvissz,közben úgy megy a dolog ki,hogy shrapnel perkkel 2 granyó van,és az elsőt stunnal kombinálva dobom forró helyekre,van,hogy 2-3 kill is van.Ponton meg főleg egy kupacban vannak,látom,hogy jó helyre megy a stun és a gránát is,és mégsem gyűlik/mutat hitet rá. :F
    Azt mondjuk észrevettem,hogy mintha egy síkban menne a dolog,én se kapok stunolást,pedig villan,de ha felette,alatta állok,elnyelődik,ez nagyon vacak megoldás.
    Igaz így félni se nagyon kell tőle,mindössze sík terepen elém dobva hatott eddig,de azt meg még túl lehet élni némi hátra-oldalra elmozgással,ha van radar,láni,hogy jön-e felém a küldője.

A gránát meg a pattogással szívat,földön semmi,nem lehet "elkacsáztatni" laposan,viszont a legkisebb kiálló fadarabról,ajtófélfáról olyanokat pattan... :W Világéletemben "kapufabajnok" voltam,hát a gránát is bumerángos :DDD Semtexel szerintem még hasonlóan leszek majd.HC-n jó lesz a decoy gránát szívatni,tegnap oldódott fel.A Molotov nekem nem adja,még kettővel is alig lehet ponton fekvő enemy-t kiiktatni,max lezárni jó folyosót,de hát azért nem jár pont+nem sokat takar a belátásból,megáll mögötte az ellen és lelő.Claymore-ozni kéne,de zavar,hogy halál után eltűnik,annyit nem él az ember/mozognak az ellenfelek,a BO4-gyel ellentétben ritka,hogy közelre,mögém spawnolja az enemyt.Ott nagyon éltem a Nomad lézeres aknát,gyors utántöltéssel 2-3 is ki volt rakva,megmaradt halál után,majdnem 4000 killem volt vele :DDD

Új hozzászólás Aktív témák