- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
Pár hónapja már fenn áll a hiba, a barátlistámon több embernek is ugyanazt a nevet írja a játék, eléggé zavaró, ha keresek valakit. Játékban és akikkel egy regimentben vagyok a regiment részen a jó nevet írja, ez mitől lehet?
-
Dragon3000
nagyúr
HDR-re ás AX-re tudnátok egy jó összeállítást mondani?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Laraxior #20980 üzenetére
Érdekes, hogy a program szerint meg 5-6GB vram van használatban, akkor mit csinál a maradék kettővel?
Nekem 7-8GB szokott használatban lenni játék közben és soha nincs ilyen gondom, pedig rt-n kívül minden maxon és 120-as fov van beállítva.
Csak cod esetén van ez a gond vagy más játékoknál is előjön? Esetleg másik böngészővel is megnézhetnéd közben, hátha azzal van a baj, esetleg a böngészőben a hardveres gyorsítást kapcsold ki.... -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Evil Snowman #20971 üzenetére
Esetleg kapcsold be a vsync-t és kapcsold utána ki, hátha segít rajta.
-
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
SoulReaver #20587 üzenetére
Vannak programok és játékok, amik igénylik, sőt a windowsnak is kell egyes funkciókhoz, ha tiltva van ezen funkciók se működnek, pl kékhalál közbeni memória lementése... Régebben jártam úgy, hogy 4GB ram esetén már bezáródott az egyik játékom, mert elfogyott a memória üzenetet kaptam, miközben 1GB még szabad volt
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
SoulReaver #20577 üzenetére
A virtuális memória nincs kikapcsolva vagy nagyon kicsire állítva? Állíts be neki nagyobb méretett vagy autora tedd. Ha auton van, akkor van elég hely azon a partíción?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BITBOYS #20243 üzenetére
Nem azt írtam, hogy oc, hanem oc vagy szoftveres gond. Pl nálam minden jól ment, kivéve a cod, nem tetszett neki a 3600MHz-re oc-zot ram, másik hiba meg az egyik cod frissítés+windows frissítés idején volt, amit az akkor kijövő nvidia driver oldott meg.
A cpu-m oc-va van a ram is és a vga gyárilag oc-s, az említett 2 alkalmon kívül nem is volt gondom a játékkal. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #20201 üzenetére
Gép mindenképp kellene, olcsón lehet jó alapot összerakni, innen kezdve meg a vga a kérdés, ennek cseréjét megúsztam egy konzol áráért és elég sok játékom van pc-n meg, illetve nem tudom megszokni fps játékoknál a kontrollert, na meg a pc-s jobb állítgatási lehetőségek is jobban tetszenek, illetve hozzászoktam már a 144Hz-hez, így zavaró lenne lejjebb váltani (tapasztaltam máshol, hogy szaggatotnak láttam a játékot 60Hz-en, ez van ha a jóhoz hozzászokik az ember), na meg érdekesen kezelné a 21:9-es monitoromat egy konzol, TV-m nincs, így az se alternatíva. Illetve vannak játékok, mint pl stratégiai, amik nincsenek konzolra.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #20199 üzenetére
Nekem is 1060 volt csak 6 gigás, nem volt vele az igazi a cod (a távoli dolgok szarul néztek ki játszható fps mellett), ezért is cseréltem le év elején 2080 superre, én is 2070s-t néztem, de ugyanebben az árban a 2080s jobban megérte, persze mellette játszom mással is, de ott nem volt még annyira zavaró az 1060 gyengesége. Számomra a konzol nem opció, gép amúgyis kellene és a vga upgrade kb egy konzol árába került, így nekem jobban megérte és a konzol korlátai számomra zavaróak, ettől függetlenül másnak jó lehet a konzol is.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
tupacamaru #20085 üzenetére
300-at ad ingyen a maradék 1000-t meg ha megveszed a bp-t.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #19833 üzenetére
Azért van az a ram, hogy használja, én nem piszkáltam az értéket, a grafika maxon van, így 7880MB volt a legtöbb, amit használt a 8GB vramból S5 esetén, S3 vagy S4-nél a max 8157 volt, amúgy az átlag 7600-7700 körül szokott lenni. Nem foglalkoztam vele, mert akadás mentesen megy.
-
Dragon3000
nagyúr
Gondolom benne van az, hogy ki mikortól szedte le, nekem az egyik frissítésnél belefutottam abba a hibába, hogy az egész játékot újra húzta, így ez miatt is lehet eltérés, illetve, ha valaki először csak a warzone-t használta és később vette meg az alapjátékot, gondolom minden frissítés alkalmával marad valamennyi szemét, így 1-2GB eltérés lehet.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
keIdor #19618 üzenetére
60+GB most max xbox esetén van, amúgy az eddigi 80GB-hoz képest ez elég kicsi lett. A nagy méretre az egyik magyarázat, hogy a fájlok többször is megvannak, mert így gyorsabb volt az elérés és betöltés konzolok esetében, ahol csak hdd van, bár, hogy ez igaz vagy sem nem tudom.
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
Lejött a frissítés pc-n 192,7GB-ról 201,3-ra nőt a méret.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BerserkGuts #19550 üzenetére
Ha ez így lenne, akkor már rég 5-600GB lenne a játék
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dragon3000 #19519 üzenetére
Tárgytalan, megvettem és megadta, csak azért kérdeztem mert több helyen olvastam, hogy megvették és nem kaptak semmit, ezek szerint ezt már javították.
-
Dragon3000
nagyúr
Ha megvan az embernek az alapjáték, akkor is engedi megvenni a warzone starter pack-ot?
-
Dragon3000
nagyúr
Mostanában nem blokkoltam senkit, de ~2 hete volt egy olyan, hogy bedobott egy Warzone lobby-ba és feljött egy ablak, hogy egy általam blokkolt játékos is (csak aim-os pöcsorrúakat szoktam jelenteni és blokkolni) ugyan abban a lobby-ban van és szeretnék-e maradni vagy kilépek-e?!
Ez kellemes meglepetés volt.
Ez eddig is így működött, így ezen semmi új nincs, viszont jelentettem én is haverommal aimost és nem kaptunk semmiféle visszajelzést róla, pedig mindenki reportolta, aki fent volt. -
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #18871 üzenetére
Ettől még több példát is írtak, hogy régebbi codoknál még sok embert lehet találni és ott sincs új tartalom. A mostani szerintem sem fog kihalni, főleg, hogy a wz megy tovább. Mindegy is játszom vele addig, amíg lehet, több codot úgy sem fogok venni, mert ez a leszarom a csalókat mentalitásúk nem tetszik.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szinesz.bob #18674 üzenetére
Mi a különbség a be és az ultramagas lehetőség között?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #18543 üzenetére
Mire gondolsz? Ellenfélnél, akit nem lehet lelőni azok 150+, én már 80+-nál tapasztalom, hogy hiába lövöm ki a tár felét, kill camben egyet se lövök, ilyenkor lépek ki és keresek egy új matchet, ahol szépen a szokásos 30-40-es pingem van
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
nagylaci6417 #18539 üzenetére
Sokszor tapasztalom, hogy nagy pinges embert nem lehet lelőni, közben ő mindenkit ledarál. Ha nekem nagy a pingem, senkit sem tudok lelőni, engem meg ugyanolyan könnyen ölnek, mint máskor.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Televan74 #18435 üzenetére
Multi esetén eddig egy visszajelzést se kaptam, pedig volt már pár aimos találkozásom, szép volt a kill cam, hogy milyeneket pörgött a gyerek célkeresztje a fejekre, találkoztam már damascusos emberrel is, nem hiszem el, hogy senki nem jelentette, inkább csak leszarják
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
magellaner #17997 üzenetére
A frissítés után 1,9GB-tal foglal többet pc-n, alapjáték is megvan. Ez alapján megint sok fájl lett lecserélve.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Slavia #17577 üzenetére
1060 6GB oc-m volt 2560x1080-ban sokszor volt fps beesésem, pedig sok minden volt lowon, ami a legjobban zavart, hogy a távolabbi dolgok zizisek voltak, nem tudom jobban megfogalmazni, most 2080 super van, minden fullon, így megszűnt ez a zavaró tényező a távoli dolgoknál és az fps is 2-3x több lett, 2070 super árán sikerült megvennem 3 hónapja, így nagyon megérte a váltás, későbbiekben meg szeretném cserélni a monitort nagyobb felbontásúra, de egyelőre ez is megfelel 144Hz-es mivolta miatt.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
shotika #17568 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy minden kis instabilitásra érzékeny a játék, pl nálam az oc hónapokig stabilnak tűnt minden más játékkal és tesztelő programmal, erre a cod 5 perc alatt elhasalt, ahogy állítottam az oc-n megszűnt minden gondom. Ha nincs oc, akkor is lehet, hogy nem teljesen stabil a gép az adott rammal vagy driverrel vagy windows verzióval.....
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
dombi81 #17252 üzenetére
Attól függ, hogy mi a cél, ha csak full hd 100 fps körül, akkor nem kell olyan drága gép, ha már 150-200fps vagy 4K 100 fps körül, na akkor már elszállnak az árak.
Egér, billentyűzet és monitor, az első kettőnél a legfontosabb, hogy kényelmes legyen a használata, ez egyeseknek drágább míg másoknak az olcsóbb is megfelel, monitor, na itt is szépen lehet költeni az igényektől függően, de ez a három eszköz a legtöbb embernél sok sok konfig társa, így felesleges ezeken nagyon spórolni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17096 üzenetére
A windows frissítések is fent vannak?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17093 üzenetére
Valahol olvastam egy lehetőségnek, hogy a "Modern Warfare Launcher.exe" és "ModernWarfare.exe" exe-knek be kell állítani a rendszergazdai jogot, egy próbát megér. Illetve a gépház/rendszer/kijelző/grafikai beállítások részen a fenti két fájlt hozzárendelni és beállítani a nagy teljesítményt nekik.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17091 üzenetére
Hibaüzenetet ír vagy csak egyszerűen bezárja a játékot? Esetleg még a gép van oc-va? Mert instabilitásra nagyon érzékeny a játék, nálam is volt, hogy minden más gond nélkül ment és a cod egyből kifagyott minden indításnál, állítottam az oc-n és utána megszűnt minden problémám.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
DarkEagle25 #17081 üzenetére
Ha jól nézem a vga-d a minimum követelményt nem teljesíti, de ettől még nem kellene kilépnie. A windows game mód tiltását is próbáltad? A vga, chipset driver a legújabb?
"Az meg külön röhej hogy a játék már 100 Gb felett van havi szinten ha jól tudom jön 30-50gb-os frissítés de olyan egyszerű dolgokat nem tudnak megcsinálni hogy maxon lehessen játékokat tölteni"
Ha jól tudom a warzone pc-n eleve 90GB felett indult, így az, hogy 100GB felett van ennyi update után, nem csoda. Nekem megvan az alapjáték is, most 191,4GB, megjelenés óta 31GB-ot hízott, közben meg 350-400GB update volt már hozzá. A nagy frissítések nem havi szinten jönnek, hanem kb két havonta. 50 milliós játékos bázisnál, amikor egyszerre ugranak rá a frissítésre, soha nem lesz olyan, hogy maxxal tudj tölteni, de ha tudsz várni egy-két napot, akkor már lehet gyorsan tölteni. Ez korábbi kép, a mairól nem csináltam, de ma is jött 30MB/s felett. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
dombi81 #17070 üzenetére
Legfrissebb driver van mindig fent, az utolsó ilyen eset múlt héten volt, amikor haverokkal warzone-t játszottunk, kétszer is 21 fps-re ment le miközben vártunk, hogy találjon valamit, a VGA terheltség se esik le ilyenkor, az is lehet, hogy valami játék hiba. Annyira nem zavaró, játék közben nincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Iqos cigaretta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest