- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
andsom
csendes tag
Van egy 50%-os leárazás. Úgy már igen megéri.
https://calibrite.com/eu/product/display-plus-hl/?noredirect=en-150&utm_source=mailchimp&utm_medium=calibrite+newsletter&utm_campaign=Display+Plus+HL+upgrade+offer&goal=0_c7d84ef764-93a8c91fdb-188282477&mc_cid=93a8c91fdb&mc_eid=93f870028b
Promóciós kód: XR2CAL-EU50
Augusztus 12-ig tart, ha jól emlékszek. -
andsom
csendes tag
Már fentebb részleteztem, hátha tudsz mondani rá valamit.
Röviden: Van X-Rite i1 Display Plus-om. teszi a dolgát, a Mac-em monitorához már nem jó, de minden más kijelzőhöz amivel otthon rendelkezek és a munkahelyiekhez jó. A kalibráláshoz az X-rite i1Profilert használtam. Sajnos az újak már nem támogatják, a legutolsó még együttműködő verzió már két éves. Amikor elavult, akkor a Calibrite-nál regisztráltam be a terméket, hogy együtt működjön vele. Megy, de az eredmény pocsék. Erősen elmegy zöldesbe, sokat ront rajta. A program maga tetszene, de gyakorlatilag használhatatlan számomra. Nyilván nem az eszközzel van gond, hanem a Calibrite hibázik. A supportnak már írtam, de még egy copy+paste válaszra se méltattak.
Szerinted van mód arra, hogy legyen valami megoldás vagy maradjak a régi és fapados i1Profiler mellett? Létezik-e ezekhez firmware frissítés? -
andsom
csendes tag
válasz
Johnny Cage #32 üzenetére
Köszönöm!
Megnézem, hátha megy szépen. -
andsom
csendes tag
Nekem is Display Studio van. Abban a panel nem túl friss, simán lehet kalibrálni régebbi kalibrálókkal.
A Calibrite program teljesen szükségtelen, az X-Rite cuccával csináltam előtte. Mivel amúgy is van egy Wacom Cintiq-em, az ahhoz való átbőrözött X-Rite alkalmazás egy az egyben jó. Ellentétben az X-Rite szoftverével, ezt időnként azért fejlesztgetik is. Sajnos az X-Rite a sorsára hagyta ezt a kalibrálót, a Calibrite meg nem tekinti fontosnak. Azért remélem, a sajátjaikkal már nincs gond, mert maga a program elég jó volna.
Ez a videó sokat tud segíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=7_EIy60UBTU&t=337s
A fehéret beállítottam és csináltam egy teljes kalibrálást is. Nagyon minimális volt a különbség a kalibrált és a nem kalibrált között, így nem erősködtem a profillal. Bekalibrálva szinte teljesen egyenes. Viszont igencsak hasznos a fehéret belőni. Vannak hátrányai ennek a monitornak, de valóban pontos tud lenni némi segítséggel. -
andsom
csendes tag
Egy X-Rite i1 Display Plus kalibrálóm van. Sajnos annak a támogatását az X-Rite átadta a Calibrite cégnek. Pár ezer forintos regisztráció után a Calibrite szoftver is kezeli, csak pocsék eredményt ad. Inkább az elavult X-Rite alkalmazást használom, mert azzal jó.
Feltételezem, itt az új szoftver nem kezeli jól a régi hardvert és ha valaki veszi az újat, azzal lesz majd csak öröm meg boldogság. Tervezek majd én is egy cserét, de egyelőre a régi igencsak szépen teszi a dolgát. Amúgy nem csak grafikusoknak érdemes kalibrálni, mert főleg az olcsó monitorok igen nagy szemgyilkosok. Ha már csudát nem csinál a gyenge kijelzőből, de legalább a szemnek jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Samsung C27F396FHR Monitor
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest