Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
Nem tudom, ez a "panelcsalád" szvsz nem egy atomfizika amit le kéne (engedni) védeni.
Egy idő után az innovációt/versenyt fogja vissza. Szerintem ez itt a Legónál pont az állatorvosi ló esete. Annyira azért nem különleges a teljes Lego koncepció, hogy 60-70 éven keresztül monopólium legyen. Nyilván egy ideig igen, de valahol ez ennyi idő után nekem már a levédett lekerekített sarkú telefon esete...Nem véletlen szvsz, hogy ez téma is az utóbbi években, hogy hol lenne jó egyensúlyozni a szabadalmak védelme és a közérdek között. Persze jóval komolyabb témákban, nem a műanyag kockák esetében.

-
Throme
veterán
válasz
kbalage2
üzenetére
Szoktak belevinni módosításokat, de valóban sok az egyező alkatrész.
Hát ide vezet a kapzsiság
jó reggelt kívánok nekik.
Magyarországon nincs alternatív Lego gyár, vagy cég, csak az eredeti.... de kína olcsóbb volt....Szóval akkor az összes kínai alter legó gyártót be kéne zárni.
Nem tudom láttad-e ÖsszerakLak és Kockásember videójában, hogy hány cég van már, akik ilyen - olyan minőségben alter legót gyártanak és olyan országban, ami nem nagyon követi az EU jogrendszerét, sem a kopirájtot....Alapvetően igazad van, hogy a szellemi terméket jogosan próbálja védeni a gazdája, de a világ nem így működik.
Kínának se fizet senki az iránytűért, vagy a papírért jogdíjat tudtommal....
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó reggelt kívánok nekik.