Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fentebb linkeltem párat.
Nem minden készlet épp olcsó, de sztem a modellek is nagyon eltaláltak, több ház is minőségi tervezésnek tűnik az én szememben, nem kínai "vacaknak". Értsd: az átlag azért az szokott lenni ránézésre, hogy az eredeti Lego tervezések igényesebbek, szebbek, nem anyagminőség, hanem dizájn terén is. Legalábbis az én szememben. Itt azt érzem, hogy hozzák azt a szintet, sokszor felül is múlják őket. A világítás meg abszolút a legjobbnak tűnik (a kockák furák, de falban elvezetett vezeték, szétválasztható csatlakozók, ledes plexi panelek...), rengeteg újítással és azzal együtt már az ár is több mint korrekt.Sajátom még nincs, így minőségi tapasztalatom sincs, de mostanában rátalálva pár review-t megnéztem és úgy látom pozitívak, kezdenek rátalálni általánosan is. Jang is nemrég csinált review-t róla.
Meg elég sok épület van náluk, nekem ezek jönnek be, Cada, Mould King pl. kevés van, inkább járművek.
Még a steampunk vonalukban van 1-2 jól sikerült darab ami nekem bejön. Azokat meg régebben linkeltem még a Lego topicban.@Throme
Nálunk még várni kell rá, majd fiam a fa alól építi...
Viszont kíváncsi voltam a véleményedre, akkor ezek szerint összességében okés. Még az irányításra leszek kíváncsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest