Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz RapaNui1 #1258 üzenetére

Próbáltam rákeresni, néztem jó pár összerakási videót, de sehol nem említenek hasonló problémát. Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy nekem sikerült valamit elrontanom az összeépítés során.

Amúgy annyira nem gond, már sok LEGO-t szedtem szét és raktam újra össze, pusztán azért, mert nagyon építhetnékem volt már, de nem volt pénzem új szettre, vagy nem volt semmi, ami érdekelt volna annyira, hogy megvegyem.

CaDA szettet viszont még nem bontottam vissza. Picit izgulok, bár az kétségtelenül könnyítés, hogy a Yangwang moduláris felépítésű, a felnyitható hátsó rész, a kocsi segge, eleje, ezek mind egyetlen hatalmas építmények, amiket utólag kellett csatlakoztatni.

Csak pár pin fogja őket össze, amikkel utólag kell a helyükre rögzíteni, ezeket a részeket könnyű lesz szétbontás nélkül eltávolítani. Viszont sajnos az első felfüggesztés pont a "szélvédő" alatt van, a belső rész borítását el kell távolítani, ehhez viszont le kell szedni a tetőt és a kocsi első részének a borítását.

És ez nem egyszerű mutatvány, ugyanis pár helyen olyan szűk helyre kellett betenni a rögzítő pineket, hogy csak fogóval tudnám kiszedni, és félek, nehogy véletlenül megsérüljön valami, ha hirtelen kiugranak a helyükről.

Ennek ellenére biztos megpróbálok vele kezdeni valamit. :)

#1259 Sordoran: Üdv közöttünk, én is hasonló cipőben járok. Pár éve kezdtem el komolyabban LEGO-kat építeni, és azóta szerintem a pénzből, amit erre költöttem, simán vehettem volna akkoriban egy autót... :DDD Asszony ki is fejtette nemtetszését az ügy kapcsán, de azóta már belátta, hogy nem sokra megy, ha ellenkezik, most már ott tartunk, hogy rendesen szomorú volt, mikor pár készletet hely-, és pénz hiányában kénytelen voltam eladni, hogy újat vehessek.

Én főleg a bonyolultabb Technic szetteket szeretem, mivel ezeket több napig tudom építeni, és ez fontos, hiszen ha már kiadsz érte ennyi pénzt, minél tovább tartson az élmény. Viszont sajnos van egy rossz szokásom, nevezetesen nem szeretek félbehagyni készletet. Ha elkezdek valamit építeni, addig nem nyugszom, míg kész nem lesz. Mint Pistiék a TheVR csatornán. :DDD

Emlékszem, mikor megvettem a Titanic-ot, na, mondom, ezzel majd elleszek legalább egy hétig... a fenéket. Úgy kellett visszafogni magam, hogy négy napig kitartson. A normál System szettek nálam nem szoktak sokáig tartani, így főleg Technic-et veszek. Viszont a LEGO csak két évente ad ki új 1:8-as Technic autót, azoknak meg nagyon elszállt az ára, ezért álltam át én is a CaDA-ra.

Ám sajnos ma megint abban a helyzetben vagyok, hogy én is nagyon szeretném már megvenni az új Mercedes-AMG GT3-at, amit nemrég adott ki a CaDA, de jelenleg 120K körül mozog az ára, így sajnos még várnom kell vele.

Új hozzászólás Aktív témák