- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok.
Mostanában újra el kezdtem programozni...
Nemsoká jön az új félév aztán nem árt feleleveníti a régi dolgokat. Code Blocks-ban programozok és az a baj vele, hogy valamiért mikor azt akarom, hogy az eof-ig kérjen be számokat és írassa ki pl azt, hogy mennyi karaktert írattam be akkor utána mikor nyomok neki egy ctrl+c-t akkor kilép a programból éppen, hogy csak látom, hogy mennyi volt az érték. Azt hiszem, hogy régebben úgy volt, hogy ezt az értéket mindig láttam szóval nem lépett ki azonnal a programból. Ezt hol lehet beállítani a codeblocks-ban vagy inkább valami pause szerűséget használjak?
Ha igen akkor azt hogy?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok írtam a programozás fórumba is, de eleht hogy itt jobb helye van. Van ez a programom aminek annyi a lényege hogy kiírja a begépelt karakterek számát.
#include<stdio.h>
main()
{
double nc;
for(nc=0;getchar()!=EOF;++nc)
;
printf("%.0f\n",nc);
}
ezután gépelek gépelek és az a baj hogy nem tudom leállítani szóval nem tudom elérni azt hogy kiírja mennyi karaktert gépeltem be. Netbeanst használok ha ez segít. Valaki tudja a megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hálózatokról alaposan
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest