- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenity
senior tag
válasz
stranger28 #4193 üzenetére
Nekem tetszik, nálam elég úri lenne
-
greenity
senior tag
válasz
dabadab #4186 üzenetére
Ma lnko-t meg faktoriálist meg binomiálist számoltunk.
Úgy kezdtük, hogy statikusan adtuk meg az adatokat, és utána mutattam meg a scanf-et, miután már megcsináltuk a programokat.Az a nagyobb gond, hogy a csapat nagy része még nem látott linuxot, így aztán már ezzel is problémák voltak.
Majdnem minden második embernek én lépegettem be cd-vel a mappájába... másodszorra már ment..
De lehet az elején linux gyorstalpalót kéne tartsak.. -
greenity
senior tag
Sziasztok!
Lehet nem itt kéne kérdeznem, de olyan emberkéknek tartok programozást, akik nem tanultak még ilyet.
A tutorom azt mondta, hogy matematikai problémákat oldjunk meg folyamatábrával, majd kódoljuk le c-ben.
Ha esetleg lenne valami ötletetek, hogy mit lehetne nekik adni, annak nagyon örülnék.LNKO-t, faktoriálist, páros és páratlan függvények kiíratását gondoltam eddig, de nem igazán jut olyan eszembe, amit könnyű szívvel adok nekik, akár csak matekból...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest