Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csao!
Tisztaban vagyok vele, hogy majd' 10 nappal ezelott kerdeztel, sorry, most vettem eszre...
Szal megneztem, koaxot kozel tettem a jack-hez, nem lett zajos - csak ha hozzaert - de ez jogos...
Szoval mivel tanultam elektrot, de sajnos nem ugy ahogy kellett volna (nem az en hibam - igy tanitanak nalunk - sulit nem mondok). Es az ilyen gyakorlati dolgokrol nem volt szo, es ezert akarom megkerdezni, hogy tuti jo lesz attol a kondenzatoros levalasztotol? Mert nem akarok kidobni penz feleslegesen.
Es ugye most azt a zajt fogja a kondi kiszurni, ami okozza a bugast, de hogy kerul ra a zaj? Vagy ez ''altalanos'' egyes helyeken - a kabeltv-system hibaja?
(Ja egyebkent kozben eszrevettem, hogy ha VGA tv-kimenete is hasznalatban van, akkor is búg! (de valszeg a tv-rol kap vissza zavart - ott is a koaxrol).
Hisz ha megy a tv-kimenet, akkor is ''zajos'' a kep, amig bennt a tv-ben a koax!
Egyebkent sajna van egyeb brummja is. Van bennt egy arnyekolatlan vezetek, azt meg ki fogom cserelni, mer vege lesz a nyarimunkamnak, es arra is lesz idom. Ha utana is lesz brumm, akkor majd beviszem Kanizsara, szkoppal vegigmerem. Mar ha nem a halozat zajos - ha jol tudom van ilyen is.
(mellesleg megjegyeznem, hogy olvastam egy cikket egy kimondottan audiotechnikai ujsagban, ott volt egy ilyen berendezes, ami ezt a zajt csokkenti le ~120E-ért! Kicsit meglepodtem) Szal esetleg tudtok ilyen tippet adni (halozati zaj ellen) akkor azt is varom. Es most majd gyorsabb leszek a valaszokkal a feltett kerdesre, megegyszer sorry... Csao!
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest