- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csao!
Majd meg akkor holnap (talan) megprobalok egy keramiakondit venni, attol elvileg jobb lehet a tuner kepe? Sajna minden csatorna elszallt... igaz a ket kondi volt 10 Ft... remélem a kerámia nem lesz sokkkalta drágább!
De most egy mas tema! Osszedobtuk a dobozt, amit egyszer kerdeztem! M.N.C. hangfalakat tettem bele (kivéve magas - DTF 12) , igy se volt olcso, es az egyik haverom asztaloskent vegzett tavaly, faterja is az, ugyhogy rengeteget segitett mind gépekkel, mind szellemi és fizikai munkában...
De boltban megdragabb lett volna - és abban nincs bennt a lelkem! :-)
Szoval a kerdesem:
Olvastam vhol, mar sajnos nemtom hol, hogy a reflexcső hosszát hogyan lehet beállítani! Valami púpokra emléxem, meg hogy egyforma magasak legyenek!
No, szóval erről szeretnék többet megtudni, milyen berendezéssel csinálják házilag mérhatő-e... Köszi, várom válaszod! Csás!
Ja, meg semmilyen csillapítóanyagot nem használtam... az mikor kell? Kellene-e bele. Mert soxor hallom, hogy nem mindig szükséges, van amikor jó anélkül is. Szal mondjuk van olyan jelenség, amit ha tapasztalok, akkor tegyek bele ''szivacsot''...
Köszike!
Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Maximus IX Hero Z270 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest