Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Csao!
Majd meg akkor holnap (talan) megprobalok egy keramiakondit venni, attol elvileg jobb lehet a tuner kepe? Sajna minden csatorna elszallt... igaz a ket kondi volt 10 Ft... remélem a kerámia nem lesz sokkkalta drágább!
De most egy mas tema! Osszedobtuk a dobozt, amit egyszer kerdeztem! M.N.C. hangfalakat tettem bele (kivéve magas - DTF 12) , igy se volt olcso, es az egyik haverom asztaloskent vegzett tavaly, faterja is az, ugyhogy rengeteget segitett mind gépekkel, mind szellemi és fizikai munkában...
De boltban megdragabb lett volna - és abban nincs bennt a lelkem! :-)
Szoval a kerdesem:
Olvastam vhol, mar sajnos nemtom hol, hogy a reflexcső hosszát hogyan lehet beállítani! Valami púpokra emléxem, meg hogy egyforma magasak legyenek!
No, szóval erről szeretnék többet megtudni, milyen berendezéssel csinálják házilag mérhatő-e... Köszi, várom válaszod! Csás!
Ja, meg semmilyen csillapítóanyagot nem használtam... az mikor kell? Kellene-e bele. Mert soxor hallom, hogy nem mindig szükséges, van amikor jó anélkül is. Szal mondjuk van olyan jelenség, amit ha tapasztalok, akkor tegyek bele ''szivacsot''...
Köszike!
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Mesterséges intelligencia topik
- NBA és kosárlabda topic
- Parfüm topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- További aktív témák...
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest