- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnum_
nagyúr
Az a legjobb. Szombaton en is kinezek.
Na, az ajandek otletnel nem segitettetek, akkor tegyetek meg most.
rategyem elore a vagany barna szijat, ugyis kelleni fog, vagy atadasig hagyjam rajta a fekete gyari szijat?
-
Mercutio_
félisten
Igen az tiszta volt, csak ez a cucc fura, bár abból kiindulva, hogy server ramokat is árul, lehet valami SAS vagy egyéb egzotikus vinyó
szerk.: Bingó
a hátlapon lévő PN-alapján: "Technical Description: Huawei 100GB SAS-SSD Disk Unit(2.5 INCH) with HS HSSD Controller System Software - 0235G6G1 ( HUAWEI ENTERPRISE SWITCH)"
-
Dehogynem. De ha megkaptam az ukázt akkor tudomásul vettem. Ez ilyen egyszerű nekem. Lehet mindenkit szidni, de innen a zevridzsjúzer szintjéről ne akarjunk már phórumot megváltani. Nem sokat tudok a magánéletetekről (és szerintem ez mindenki épülésére jó így
), és nekem is csak bk 50 emberig van vezetői tapasztalatom, de a modiknak tuti nem egyszerű az egész ph-t úgy mozgásban tartani ahogyan teszik. Olyan nincs hogy mindenkinek jó. És mit kapnak cserébe? Hogy sz@rok. Kérdem én: aki ezt mondja, hol volt és hol van ebben a fenntartó munkában? Jaaa, hogy a dohányzókészletből csak az arcz van kéznél
Szóval nem tartom tisztességesnek a kritikát, anélkül h valaki le is rakott volna legalább annyit mint akit-amit szidunk.
Természetesen nekem is vannak bugjaim, de mint mondottam volt, én legalább megpróbálom. Bár amennyit és amilyet kapok, lehet egyszerűbb lenne beolvadni a lázadó tömegbe -
macilaci78
nagyúr
-
-
Qru
MODERÁTOR
A szabályok eddig is változtak és eztán is fognak, ahogy alakul az élet úgy változnak a szabályok. Ez mindig is így volt, és mindig is így lesz ahogy a "külvilágban", itt is.
Amikor regisztrál az ember elfogadja, hogy a mindenkori hatályos ászf szerinti feltételeket elfogadod és betartod. Ha ez nem tetszik valakinek bármikor megszüntethető a regisztrációja. Akár önmaga a user által akár az üzemeltető egyoldalú szerződésfelbontásaként értelmezve.
Nedu esete sepciális, egyedüliként csinálta és igen növelte a fórum biodiverzitását. Ez elmegy kicsiben, egy emberrel de nem megy el sokkal, mert abból bábeli zűrzavar lesz.
bandus: A ph egy univerzális fórummá nőtte ki magát. Rendkívül sajnálom, hogy neked csak az IT számít szakmainak.
Ez remekül mutatja a szűklátókörűséged a dologban. -
-
-
Qru
MODERÁTOR
Nem volt privilégiuma neki sem, ahogy senki másnak sem lehet. Pont ezért kértük, hogy térjen vissza az irodalmi magyar nyelvezethez.
Ami elmegy egy ezres "sufni" fórumon az már nem megy el egy több százezres komoly fórumon. Idővel kezelhetetlen problémává nőtte volna ki magát ezt be kell látni.
De a téma részemről zárva.
mod:
macilaci78: Igen lehet erről vitázni pro és kontra de felesleges tekintve, hogy ez a kérdés eldőlt már rég.
-
Qru
MODERÁTOR
Nem akartam beszállni ebbe az adok-kapokba de.. Pontosan ezzel a lépéssel lett következetessé téve a dolog, hogy nincs kivétel. A szabály mindenkire vonatkozik, nincs privilégiuma senkinek.
Az a baj, hogy pár felhasználó azt gondolja, hogy azért mert 10+ éve itt van akkor rá már nem vonatkoznak a szabályok... pedig de.
mod:
macilaci78: Az az Ikeás az jó! Olyan volt nekem is, pont a héten vitték el mert csak útban volt.
-
-
Mercutio_
félisten
Ha már vinyók: Nemrég hallottam, hogy a Toshiba (ADA-széria) anélkül, hogy oprendszer szinten beállítanám kódolva tárolja az adatokat így ha meghal nem lehet róla visszahozni az adatokat
Ez létezik a mai notivinyóiknál is?
szerk : Kinek-kinek, naná, hogy nekem
DeFranco :Hm, szervezzünk topic sörözést
-
DeFranco
nagyúr
minden játszik, de max. olyan ami egyben 2 óra (tehát sorozat nem), most free for all van, nincsenek prekoncepcióim
mivel nem követem nyomon a filmeket, simán lehet olyan állat cím is, ami nem jut most eszembe és nem láttam
(a winter soldier pont megvolt amúgy)
star trekből melyikben játszik a cucumberbatch?
x-men nézhető, ha csak az alapokkal vagyok tisztában a sztoriból? (régen néztem még 10 éve részeket, az újabbakból semmit) melyikben van az a rész amikor a nagyon gyors srác walkmanon hallgatja a zenét miközben körülötte minden lelassul és úgy folyik az akció?
-
DeFranco
nagyúr
te jobban képben vagy thinkpad vonalon, nem vitatkozom, megkérdeztem az okosemberemet, aztán majd vall, hogy neki miben mi volt (lecserélte azóta ssd-re)
azt hiszem a hita a notebook-vonal tehncológiáját megtartotta, az még nagyjából tisztavérű hita vonal, nem nagyon nyúlt bele a wd úgy tudom.
-
MurdR
veterán
Ne keresd a kiskapukat, nem és kész
Mondjuk volt már olyan, hogy csávókám egy 4méteres összehálózott fenyőfával akart utazni, de nem tuditt beszállni vele a metróba. Mondom neki, uram, engem pont nem érdekel, hogy lehet-e ezzel utazni vagy sem, de nem fog tudni felszállni a metróra. Válasz:
''Irigykedsz mert Neked nem volt pénzed ilyenre, és műfenyőt porolgatsz minden évben?''
Erre mondtam, hogy akkor jó utazást ...
Szakadtam a röhögéstől ahogy előre hátra tolat a metró ajtajában, majd morcosan konstatálja hogy azzal nem tud beszállni.
Búcsúzóul odaköpte hogy boldog karácsonyt f.szfej, én meg közöltem vele, hogy földön túli boldogsággal töltene el, ha az a fenyőfa belőle jönne ki egy esernyő kiséretében.Nem volt időm szórakozni a modullal, mert ástam tegnap mint a hülye.
-
-
-
-
-
-
-
-
Tim82
félisten
-
macilaci78
nagyúr
Anyám rászokott arra, hogy a két pulit Viktornak és Ferkónak hívja...
Amúgy Csocsó a nevük. Igen, mindkettőnek, mert úgyis együtt, egyszerre mozognak.Régen két macskánk neve: cirmos volt Ali baba, a fekete pedig Nigger baba.
A sziámi pedig Maszat, amikor meg rossza csinált, akkor Mocsok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest