- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Januárban csak az Apple tudott érdemben növekedni Kínában
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régiózár ha van valami már rajtavan regeditet meg lehet nézni. Szoktam ja borderlands 2 headhunter dlc-k nekem onnan vannak Egyébként banolni nemfognak régiózár miatt csak ugy lehet járni hogy megjelenés előtt nincs rajta régió és aki nem regelte be előtte annak rákerül így már nem fogadja el. A mordorral ugyanez volt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.