- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slipandris
tag
válasz
Slipandris #326 üzenetére
#MEGOLDÁS 2.0: Újabb hiba, újabb megoldás. Miután elindult a telepítő, nem engedte a telepítést semmilyen partícióra. Ám erre van egy parancssoros megoldás, ebben a videóban megmutatják: https://www.youtube.com/watch?v=o13PHFXQ6e4
FONTOS: itt csak visszalépnek a telepítőben, majd újrakezdik és működik. Nekem az egész gépet újra kellett indítanom hozzá.
Remélem, lesz akinek megspóroltam pár óra szenvedést.
-
Slipandris
tag
válasz
Slipandris #325 üzenetére
#MEGOLDÁS: Megvan. Az én gépemen arra kellett állítani a Rufus-t, hogy "MBR partíciós séma BIOS-os vagy UEFI-CSM-s gépekhez", a fájlrendszer pedig NTFS.
-
Slipandris
tag
Sziasztok, nem várt módon akadtam el egy windows-telepítéssel. Megcsinálom pendrive-ra rufussal fat32-őn és "GPT partíciós sémával UEFI-s géphez" módon, a gép látja is a bootolható eszközök között a pendrive-ot, de amikor elindítom csak fekete képernyő jön be és úgy is marad. Már minden verziót próbáltam, több pendrive, usb 2.0 és 3.0, kivett fast boot, letiltott Legacy USB support (így nem is talált semmit), de mindig a fekete képernyőnél lyukadok ki. Rufus mellett a Microsoft toolját is használtam, az se jó.
Kivettem és visszaraktam az alaplapi elemet is, hátha, de semmi.
A gép 6-7 éves, új HDD van benne. Alaplap típusa ASUS M4A87TD/USB3
Biztonsági beállításokat sem tudok kiiktatni, mert a BIOS-ban Security-ben nincs semmi, csak jelszóváltoztatás.
Mit kéne még tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest