- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Köszi a gyors reflektálást

Odáig jutottam, hogy párosítottam az eszközöket, megjelent a Heccet a My BlueTooth Placesban, ott kapcsolódás, elkezdett csörögni a Headset, felvétel gomb, és Csatlakoztatva ...
Audio Gateway és Headset rész elméletileg megy, engedélyezve van, de valahogy nem akar audiogétvéjkedni ... tehát utánna nem igazánvolt audiokapcsolat ...
Próbáltam Skype próbahívásával, de sem a hangokat nem hallottam, sem felvételt készíteni ... utánna TeamsPeak Voice detection sem vett észre, majd csak ezek után állítottam át az XP Audio részét BT-re (Eddig mindig csak SW-ben ...) és ott hangrögzítő, de az sem vett fel semmit ...
Még egy kérdésem lenne ... tegyük fel hogy sikerül megoldanom ezt a problémát ... (Bízom benne hogy nem hw-es okai vannak, csupán saját lámaságom ...)
Úgy tudok én kommunikációra használni így headsetet, hogy nem default Audio cuccnak adom meg a BT Audio-t hanem csak az adott programban? (Például háttérben futó játék szól a hangfalakon, Skype pedig csak a BT headset-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z240 munkaállomás több darab (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Legion 5 GAMING Notebook! 16" OLED / RTX 5070 / Ultra 9 275HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest