Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Android Autót minden mobilra!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Köszi a gyors reflektálást

Odáig jutottam, hogy párosítottam az eszközöket, megjelent a Heccet a My BlueTooth Placesban, ott kapcsolódás, elkezdett csörögni a Headset, felvétel gomb, és Csatlakoztatva ...
Audio Gateway és Headset rész elméletileg megy, engedélyezve van, de valahogy nem akar audiogétvéjkedni ... tehát utánna nem igazánvolt audiokapcsolat ...
Próbáltam Skype próbahívásával, de sem a hangokat nem hallottam, sem felvételt készíteni ... utánna TeamsPeak Voice detection sem vett észre, majd csak ezek után állítottam át az XP Audio részét BT-re (Eddig mindig csak SW-ben ...) és ott hangrögzítő, de az sem vett fel semmit ...
Még egy kérdésem lenne ... tegyük fel hogy sikerül megoldanom ezt a problémát ... (Bízom benne hogy nem hw-es okai vannak, csupán saját lámaságom ...)
Úgy tudok én kommunikációra használni így headsetet, hogy nem default Audio cuccnak adom meg a BT Audio-t hanem csak az adott programban? (Például háttérben futó játék szól a hangfalakon, Skype pedig csak a BT headset-en?)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest