- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi000
csendes tag
Köszönöm mindkettőtöknek az infót! Utánaolvastam és meg is rendeltem a UBOOM X-et.
A többi opciót valóban az ár alapján igyekeztem összeszedni, de jópár összehasonlító videó végeredményeképp szűkült a paletta erre a pár modellre a hagzást preferálva.
Ezzel az EarFun márkával még nem találkoztam, feltehetőleg ezért is zártam ki, ha fel is merült pár reviewban. -
Csabi000
csendes tag
Sziasztok,
Kültéri és beltéri zenehallgatáshoz keresek Bluetooth hangszórót. Elsősorban punk rock metal a zenei irány. Szeretném, hogy bírja a port, és hogy jól szóljon (inkább a hang minőség mint a hangerő van a fókuszban).
Keret 50.000HUF
Eddigi kiszemeltek:
Anker Soundcore Boom 2 hordozható hanszóró, 80W, BassUp 2.0, IPX7, RGB, Bluetooth 5.3, Fekete - eMAG.hu
JBL Charge 5 – Fekete színű – MobileMarket
BOSE SoundLink FLEX Bluetooth hordozható hangszóró, halványlila
illetve láttam hogy tárgyaltátok a EarFun UBOOM X bluetooth hangszóró, 80W, 30 óra üzemidő, RGB világítás (SP500) - Hangszórók - EarFun Magyarország -t is. Ez megérhet plusz 10.000 HUF ot?Eddig volt egy Marshall Emberton II Bluetooth hangszóró, fekete - eMAG.hu , de azt elajándékoztam. picit csalódtam a hangzásában, és kiborított az applikáció használhatatlansága.
A hozzászolásokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Filmvilág
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest