Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Viszont nem csak nézve, hanem hallgatva is, nem éreztem azt hogy valami merőben más dolog lenne. Nyilván más mind a 3.
De a spektogramon mit kell lássunk pl? Csak annyi hogy mélyebbre megy? 50% on.
Maxon már nem is igazán. Bár ott nyilván egyik sem fog remekelni, ezt lássuk be.
És amúgy még csak azt sem mondom hogy nem jobb cucc. De nem annyival hogy kedvenc legyen egyiket árulgatni.
Valamiben lenne nagyon más. Könnyebb, kisebb, nagyobbat, 3x akkora akku akármi. És hogy ha most nem lenne menő akkor ezt venném-e ebbe az árba mint soundcore t 170 euróba? Naná, hogy ezt
De azért a mindenben is úristendeallatkiraly lesz érzést (egyelőre) számomra nem hozta el, ami annyira be volt harangozva, ennyi.
Majd nézem még dolgokat, remélem lesz újabb fw teszt is. Sima meggyőzhető vagyok ha úgy alakul.
Bár ahhoz fixen nem lesz kedvem hogy eq t kapcsolgassak szoba vagy kültér függően. Kényelmes disznó vagyok
Igen, ennyibe állat. De azért mocskos újdonságot nem hozott be a piacra szerintem (!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő